Digidexo.com

Slik fjerner kalsium fra blodårer

Kalsium buildup i blodårene kan være svært skadelig for helsen. En overproduksjon av plaque kalsium kan langsomt akkumuleres i arterieveggene, kutte av oksygen og blod fra hjertet og hjernen. Det er mange alternativer for å fjerne kalsium produksjon i blodårene, blant annet å lage sunnere livsstil valg. Hvis aterosklerose, en sykdom som stivner arteriene og forhindrer blodstrøm og oksygen til hjertet, er diagnostisert, mer alvorlige prosedyrer må vurderes for å sikre optimal helse.

Bruksanvisning

•  Ta vitamin K2 kosttilskudd for å bidra til å fjerne kalsium i blodårer. En vitamin K2-mangel kan føre til svikt i kalsium som skal deponeres i bein, som er der den trenger å gå for å sikre sunne, sterke bein. Når det er en mangel på vitamin K2, vil avsette kalsium i arteriene, aorta og mykt vev, å forårsake utbruddet av aterosklerose.

forplikte seg til hjerte-aktiviteter tre ganger i uken for å holde et sunt hjerte og fremme sunt blod flyte. Kardiovaskulær trening sammen med vanlig aerobic trening kan stimulere hjertemuskelcellene å fjerne kalsium fra indre væske på en raskere hastighet etter en hjerte sammentrekning. Trene utvikler også blodåre elastisitet og endotelfunksjon ved å stoppe produksjonen av skadelige frie radikaler. Kardiovaskulær og styrketrening hjelp opprettholde produksjonen av nitrogenoksid, som er et viktig signalmolekyl brukes til å beskytte de indre lag arterier '.

Snakk med legen din om statiner. Statinene er effektive i å fjerne kalsium-bygge opp som de innledningsvis redusere dårlige kolesterolet, kjent som lav tetthet lipoprotein (LDL). LDL kolesterol er ansvarlig for å bygge plakk i arteriene. Statin narkotika redusere høye kolesterolnivåer og åreforkalkning som er forårsaket av kalsium plakk.

•  Vurder chelation terapi hvis du har et alvorlig tilfelle av aterosklerose. Chelation er en muntlig middel som virker ved å binde kalsium innskudd der buildups oppstå. Symptomene på aterosklerose kan forårsake smertefulle ledd, og chelation kan bidra til å eliminere disse kalkavleiringer, clearing arterielle blokkeringer og la ledd og muskler til å føle løsere. Betennelse i vev som tiltrekker oppbygging er også mindre av kroppens naturlige prosesser.

Tenk endarterectomy, et kirurgisk inngrep der kalsium mineraler er skrapt fra blodårene, slik at blodet kan sirkulere fritt, hvis du er i faresonen for å utvikle hjertesykdommer som skyldes en overproduksjon av kalsium i blodårer.