Digidexo.com

Hvordan kan jeg bleke tennene mine uten å bruke strips?

Hvordan kan jeg bleke tennene mine uten å bruke strips?


Ikke vær redd for å åpne munnen og avslører tennene. Ja, kan gule tenner være skjemmende, men de er ikke alltid et resultat av dårlig hygiene. Du kan ikke innse det, men kaffe du unne deg hver dag kan sette flekker på tennene. Faktisk er det mange ting som misfarges tennene, for eksempel visse antibiotika. Den gode nyheten er at du kan bleke tennene dine og fjerne flekker uten å bruke whitening strips. Du har mange alternativer i å velge. Finn det som fungerer best for deg.

Bruksanvisning

Bruk natron når du pusser tennene. Baking soda er en mildt slipemiddel slik at den kan fjerne overflate flekker. Det er enkelt å bruke også. Fukt tannbørsten og dyppe den i natron, deretter børste tennene som du vanligvis gjør. Pensle med natron ikke mer enn en gang i uken som det kan skade tannemaljen.

Bruk en whitening tannkrem hver gang du pusser tennene. Disse tannkremer inneholder kjemiske stoffer utviklet for å fjerne overflate flekker. Kjøp en tannkrem som inneholder forseglingen av American Dental Association. Ikke bruk det mer enn to ganger om dagen, men fordi overdreven bruk kan skade tannemaljen.

Bruk en bleking skylling før du pusser tennene. Dette ligner på en munnvann, ved at den også frisker pusten og reduserer plakk, men du får fordelen av mild bleking også. Swish den i munnen i 60 sekunder og gjøre dette før du pensel. Bruk dette to ganger om dagen. Effektene er milde, men det kan fjerne noen overflate flekker.

Få dental skuffer fra tannlegen din. Disse er som holderne, ved at de glir over tennene. De er fylt med en gel som inneholder peroxide og du bære dem hjemme for en viss tid hver dag. Snakk med tannlegen din hvis du vurderer dette.

Invester i en tannbleking. Tannleger tilbyr bleking rett på kontoret. I utgangspunktet, et blekemiddel, slik som peroksyd, påføres på tennene. Noen ganger er en varmekilde eller laser brukes til å forbedre behandlingen. Behandlingen kan vare opp til 60 minutter. Du må kanskje flere behandlinger. Kostnadene varierer fra sted til sted og tannlege. Finn ut alt du kan fra tannlegen din før du deltar i denne type behandling.