Digidexo.com

Influensa sak Definisjon av Centers for Disease Control og Prevention

The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) har utviklet retningslinjer for å definere et tilfelle av influensa, også referert til som influensalignende sykdom (ILS). Oppdaterte definisjoner er utarbeidet som nye influensastammer dukke opp.

Influensa Definition

Human influensa, eller ILI, er definert ved en temperatur i overkant av 100 grader C, og nærværet av en hoste og / eller et sår hals i en pasient.

Misforståelse

I motsetning til det mange tror, ​​pasienter som opplever kalde frysninger, muskelsmerter, rennende nese og nesetetthet er ikke nødvendigvis lider av influensa, med mindre det er også feber og sår hals eller hoste stede.

Unntak

Det er mulig for en pasient å oppleve både en feber på over 100 grader C og en sår hals, men ikke har influensa. Ytterligere testing av pasienten kan utelukke andre sykdommer, slik som strep hals.

Novel Influensa A

CDC sier at infeksjon med ny influensa A-virus er kompatibel, men likevel forskjellig, fra det mer vanlig sirkulerende menneskelig influensa H1 og H3-virus. Som i 2009, nye influensatyper inkluderer fugleinfluensa, svineinfluensa, H1N1, og andre pattedyr-stammer influensa virus.

Novel Influensa Klassifisering

Nye influensatilfeller kan bekreftes via laboratorietester utføre ved CDC, og mistenkte tilfeller har blitt testet og avventer bekreftelse fra CDC. Sannsynlige tilfeller er de som ikke er testet, men pasienten har definert symptomer og kontakt med et bekreftet tilfelle.