Digidexo.com

Lumineers Vs. Porselen veneers

Lumineers Vs.  Porselen veneers


Hvis du tror du er for gammel for tannregulering, men ikke gammel nok for proteser, kan skallfasetter være midt bakken som du leter etter. Veneers er tynne tannlignende belegg som er plassert over overflaten av farget, chipped eller skjeve tenner. De er tilpasset gjort i en nyanse som ville best passer dine rundt tennene. Lumineers er lik finer ved at de også dekke tennene. Men i kampen om Lumineers versus porselen veneers, kan noen viktige forskjeller oppfordre deg til å velge en over den andre.

Reverserbarhet

Når porselen skallfasetter er satt på, er noe av tannemaljen fjernes for å prime overflaten for fineren. Dette er en irreversibel prosess. Når emaljen er borte, er den borte for godt. Lumineers ikke krever den samme type sliping. Ifølge Lumineers nettsted, kan du få dem fjernet senere.

Hvor lenge vil de vare?

Det er ingen absolutt rett svar på dette spørsmålet, fordi det er veldig mye avhengig av hvordan du behandler dine tenner. Hvis du pusser og floss etter måltider, bør du begrense søtsaker og gå til tannlegen to ganger i året, vil du opprettholde bedre tannhelse enn hvis du bare børste i morgen. Med det sagt, ifølge Lumineers nettside, kan de vare i over 20 år. Pluss at de kommer med en garanti slik at hvis noe skjer, er de erstattet uten ekstra kostnad. Porselen veneers kan vare 10 til 15 år, og med god omsorg muligens lenger.

Smerte

Siden noen av emaljen på tennene kan bli slitt ned, er en lokal bedøvelse normalt gitt før porselen skallfasetter er satt på. Dette kommer med den første pinnen av smerte. Men fordi tannlegen ikke behøver å fjerne den samme mengden av emalje med Lumineers, kan et skudd ikke være nødvendig. Uansett bør smerte være minimal med enten prosessen.

Dekning

Porselen veneers kan brukes til å dekke tenner som er sprukket og misfargede. De kan også lukke små hull i mellom tennene. Lumineers fungerer best på tenner som er ganske rett og har lite misfarging. Lumineers er tynnere enn porselen skallfasetter, slik at de kan vise eksisterende misfarging mer.

Kostnad

Det er ingen fast pris tidsplan for enten porselen skallfasetter eller Lumineers. Kostnaden er avhengig av hvor mye arbeid du trenger gjort og tannlegen brukt. Men det er noen pleier man. Lumineers kan koste $ 700 til $ 1100 per tann. Porselen veneers varierer fra $ 620 til $ 1100 en tann.