Digidexo.com

Acid Reflux & Diet

Acid tilbakeløp refererer til en vedvarende eller kroniske form av halsbrann. Også kalt gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), acid reflux sykdommer påvirke mellom fem og syv prosent av befolkningen (i forhold til halsbrann som forekommer i om lag 19,8 prosent av befolkningen). Acid reflux påvirker både menn, kvinner og barn, og påvirker både magen og spiserøret. Behandlinger involverer typisk livsstil endring, herunder endringer i kosthold, men også kan innebære medikamentell behandling. Vanligvis er tilstanden kronisk og endringer i kostholdet må være permanent for å unngå tilbakefall.

Hva er Acid Reflux

Sure oppstøt, eller GERD, ikke er forårsaket av diett. Det er forårsaket når mageinnholdet og syre i magesekken fra fordøyelse strømme bakover inn i spiserøret. Mens magen naturlig produserer syre, og en liten del av denne syre generelt finner sin vei inn i spiserøret, personer med syre refluks har for mye syre i spiserøret, som kan skade denne kroppsdel. Ingen enkeltfaktor som forårsaker denne tilstanden skal skje, og selv endre kosthold kan lindre symptomene, fortsatt eksisterer tilstanden og om de endringer i dietten ikke blir vedlikeholdt, vil acid reflux problemer begynner å skje igjen.

Årsaker

Visse matvarer forverre acid reflux og / eller føre til at symptomene blir mer ekstreme. Denne kobling mellom diett og sure oppstøt er forklart ved det faktum at noen matvarer bare føre til magen for å produsere mer syre, som deretter finner sin vei til spiserøret. Forhold som for eksempel graviditet og fedme kan også øke risikoen for acid reflux, som kan legge ned etter et måltid og / eller bruk av visse blodtrykket medisiner.

Matvarer for å unngå

En rekke forskjellige matvarer er kjent for å forverre syre tilbakeløp. Disse matvarer inneholder måltider som inneholder mye fett, sitrusfrukter, tomater eller tomatbaserte produkter, mints, sjokolade, alkohol, kaffe, kullsyreholdige drikker, eddik, krem ​​supper, hvitløk, pepper, krydder og rå løk.

Foreslåtte Foods å spise

Visse matvarer kan bidra til å lindre symptomer på syre reflux og anses av alternative helse utøvere til å være en naturlig kur for acid reflux. Drikker ca en halv kopp aloe vera juice en halv time før et måltid sies å redusere problemer med sure oppstøt. Ingefær er også sies å være en naturlig rette for halsbrann og sure oppstøt. Til slutt, spise en høy fiber diett kan også hjelpe fordøyelsessystemet. Fiberrik mat inkludert frokostblanding, ikke-sitrusfrukter og rå grønnsaker.

Behandling

Ved endring av diett er ikke tilstrekkelig til å løse sure oppstøt, syreblokkerende medikamenter kan også hjelpe til å lindre symptomer forbundet med GERD. Syrehemmere er tilgjengelige i både reseptbelagte og ikke-reseptbelagte form og bør generelt tas kort tid før et måltid, for å hjelpe til i fordøyelsesprosessen.