Digidexo.com

Hvordan beregne totale kalori i Ones Diet

Enten du prøver å gå ned, få eller opprettholde vekten din, er det viktig å beregne det totale kaloriinntaket hver dag. The Institute of Medicine anbefaler at kaloriene ikke kommer fra mer enn 20 til 35 prosent av fett. (Ref. 2.) Ved å lære å lese ernæringsmessige etiketter og ved å følge et sunt kosthold, beregne kalorier for optimal vekt kan være enkelt og morsomt.

Hvordan beregne totale kalori i Ones Diet

Hvordan beregne total Kalorier i Ones Diet

•  Beregn mengden kalorier som kroppen din trenger. Du kan gjøre dette ved å gå til American Heart Association nettsted (www.myfatstranslator.com), som har et nyttig verktøy for å beregne ditt daglige kaloribehov. For eksempel gjennom dette verktøyet en stillesittende kvinne som er alderen 30 år gammel, 5'3 "høy, og veier £ 145., Anbefales å konsumere 1990 kalorier per dag for å opprettholde sin nåværende vekt. (Ref. 1.)

Utarbeide en diett plan basert på mengden kalorier kroppen din trenger. Du kan velge en plan basert på tre måltider per dag eller mer. Lag en liste over matvarer du ønsker å spise og finne kalorier av hver mat per servering på de ernæringsmessige etiketter. Hvis du tar sikte på å spise totalt 1800 kalorier om dagen, kan du dele disse kaloriene jevnt mellom måltider og snacks. For eksempel, frokost, lunsj og middag kan hver inneholder totalt 500 kalorier, og etterlater en 300-kalori tildeling for snacks.

Lær hvordan å lese mat etiketter. Dette er en viktig del av å holde styr på kalorier i kostholdet ditt. På baksiden av de fleste matvarepakker, vil det være en ernæringsmessig etikett som angir mengden av kalorier per porsjon. Sørg for å konsumere bare den anbefalte servering størrelse. Hvis du ønsker å spise mer enn en porsjon, multiplisere antall porsjoner du spiser med antall kalorier i hver porsjon.

Kjøp en mat skala for å veie matvarer som fisk eller kylling, som vanligvis ikke kommer med en ernæring etikett. Besøk fitday.com for en liste over matvarer og deres kalorier. Når du lære kalorier per unse av en viss mat, multiplisere dette tallet med de gram du har konsumert å finne den totale mengden kalorier i den maten.

Hint

  • Velge sunne matvarer som lav-fett protein, hele korn, grønnsaker, frukt, belgfrukter, magre meieriprodukter og sunne oljer. Disse matvarer vil ha mindre kalorier, slik at du kan konsumere mer av dem.
  • Ikke begynne en ny diett uten først å rådføre deg med legen din.
  • Ta i betraktning at alkohol og noen typer kaffe kan legge betydelige mengder kalorier i kostholdet ditt.