Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Nitroglycerin behandlingstilbud

Nitroglyserin er et vanlig legemiddel for brystsmerter knyttet til hjertesykdommer. Det er mange forskjellige måter du kan ta den. Denne artikkelen sammenligner ulike nitroglyserin behandlingstilbud.

Hvordan man kan sammenligne Nitroglycerin behandlingstilbud

Hvis du har angina relaterte brystsmerter, kan legen forskrive en nitroglyserin patch. Plasteret er slitt på øvre del av brystet, og leverer en jevn dose nitroglyserin hele dagen og hele natten. Plasteret kan irritere huden din og er skjemmende hvis du går shirtless.

Ta nitroglyserin med spray er vanlig hvis du har en reell eller mistenkt hjerteinfarkt. Ambulansepersonell og leger vil spray nitroglyserin under tungen. Smaken kan være merkelig, og det kan føre til en hodepine.

Bruke nitroglyserin etter tablett er et annet alternativ til spray. Leger eller ambulansepersonell vil be deg om å plassere en nitroglyserin tablett under tungen og la den oppløses. Det har også en merkelig smak, og kan forårsake hodepine.

Leger kan også foreskrive nitroglyserin tabletter for hjemmebruk, i tilfelle av angina relaterte brystsmerter.

Hvis du er innlagt på sykehus for en hjertetilstand, kan sykepleieren starte en nitroglyserin drypp. Dette innebærer å plassere en IV kateter i armen eller hånden og la medisinen sakte dryppe inn i kroppen din.

Hint

  • Nitroglycerin kan raskt redusere eller bli kvitt brystsmerter relatert til hjerteinfarkt eller angina.
  • Hodepine og svimmelhet er vanlige bivirkninger av nitroglyserin.
  • Aldri ta nitroglyserin uten lege (eller annet helsepersonell er) OK. Det kan føre til at blodtrykket til å falle betydelig.
  • Ikke la flasker nitroglyserin tabletter åpne eller la pillene ut av flaskene. Utsette nitroglyserin for lys kan redusere effektiviteten.