Digidexo.com

Maalox Indikasjoner

Maalox er syrenøytraliserende som kommer i flytende og tygge form og har regelmessig styrke og maksimal styrke konsentrasjoner. Den brukes til å behandle symptomer forbundet med halsbrann, fordøyelse og gass. Selv om det er tilgjengelig uten resept, er det forholdsregler når det gjelder dosering og administrasjon av Maalox, inkludert symptomer og behandlinger av mulig overdose.

Indikasjoner og ingredienser

Maalox behandler symptomene på peptisk ulcer, gastritt og hyperaciditet, også kjent som halsbrann forårsaket av tilstedeværelsen av overskudd av gass i magen. En 5 ml teskje Maalox vanlig styrke væske inneholder 200 mg aluminiumhydroksid og magnesiumhydroksid som er syrenøytraliserende, og 200 mg simethicone. En 5 ml teskje Maalox maksimal styrke væske har 400 mg aluminiumhydroksid og magnesiumhydroksid og 40 mg simethicone. Én tablett Maalox regelmessig styrketrening inneholder 600 mg kalsium karbonat, og en tablett av Maalox maksimal styrke inneholder 1000 mg kalsium karbonat og 60 mg simethicone.

Forholdsregler

Maalox bør ikke gis til alle som er alvorlig syke eller opplever nyresvikt, hypermagnesemia, eller forhøyede nivåer av magnesium, eller alkalose. Dessuten kan aluminiumsalter forårsake forstoppelse, og antacida kan redusere kroppens evne til å absorbere jern og tetracykliner. Hos personer med lave fosfor dietter, kan Maalox indusere fosfor mangel.

Overdose symptomer og behandling

Det vanligste symptomet på Maalox overdose hos brukere med normal helse er diaré. Personer som lider av nyresvikt kan manifestere symptomer på magnesium rus som inkluderer døsighet, tørr munn, sløvhet og respirasjonsdepresjon. I tilfelle av en overdose, bør brukerne ha magen pumpet, drikke lakserolje eller bruke et annet avføringsmiddel som ikke inneholder magnesium. Hos pasienter med nyresvikt, bør maalox does behandles med intravenøs administrasjon av kalsiumglukonat.

Dosering

Voksne og barn 12 år og eldre som bruker Maalox regelmessig styrke og maksimal styrke væske, bør ta 2 til 4 teskjeer fire ganger om dagen eller som anvist av lege. Ikke mer enn 16 teskjeer bør tas innenfor en 24-timers periode, eller bør medisinen tas for mer enn to uker. Barn under 12 år bør du oppsøke lege. Når du bruker maalox chewables, voksne og barn 12 år og eldre bør tygge 1 til 2 tabletter som symptomene oppstår eller som anvist av lege og bør slutte å bruke innen 2 uker.