Digidexo.com

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en kalori kalkulator

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en kalori kalkulator


Lær hvordan å beregne kalorier trengs per dag basert på kroppsvekten din.

Hvordan beregne kalorier som trengs per dag uten en kalori kalkulator

Kalorier fra maten vi spiser tjene som drivstoff i kroppens ovn. Men, tar i for mange kalorier kan være skadelig for helsen vår ved å forårsake uønsket vektøkning. Lær hvordan å beregne kalorier trengs per dag uten å måtte bruke en kalori kalkulator.

Bestem din vekt.

Før du kan beregne ditt daglige kaloribehov, må du ha en nøyaktig vekt for å bruke for beregningen. Bruk en høy kvalitet skala hjemme for å veie deg før du går videre til neste trinn.

beregne kaloriKrav.

En generell tommelfingerregel for kalori krav er å ta i 15 kalorier for hver kilo kroppsvekt per dag. For eksempel vil en 200 kilos mann trenger ca 3000 kalorier totalt per dag, (200 pounds x 15 kalorier per pund = 3000 kalorier som kreves per dag). Tar i denne mengden kalorier vil føre til en ganske stabil vekt nivå innenfor et lite utvalg på fem pounds eller så.

Evaluere kaloribehov.

For å gå ned i vekt, må du redusere mengden kalorier forbrukes til et beløp litt lavere enn ditt daglige behov. Dette vil gjøre kroppen din til å trekke kalorier fra lagrede reserver, for eksempel magefett, og tillater deg å miste vekt sakte og naturlig.

Hvis du er ute etter å få vekten sakte, en svak økning i kaloriinntaket over krav, (200 til 300 ekstra kalorier per dag), vil føre til en langsom og naturlig vektøkning.

Hint

  • Kalorier per kilo kroppsfett: ca 3500
  • Gjennomsnittlig kalorier per dag kreves for kvinner: 1200-1500 kalorier
  • Gjennomsnittlig kalorier per dag kreves for menn: 2000-3000 kalorier
  • Tar i overflødige kalorier, over krav, fører til vektøkning.
  • Tar inn færre kalorier, i forbindelse med trening, fører til vekttap.
  • Mosjon og aktivitetsnivå vil også bestemme nødvendig kaloriinntaket.
  • Det er normalt for vekten å svinge innenfor et område fra uke til uke.
  • Ikke overdriv med kalorireduksjon. Det er greit å konsumere 300 til 500 kalorier mindre per dag enn dine krav, men for drastisk kutt i kalorier forbrukes, og kroppen din vil begynne å gå inn i krisemodus og spare energi. Dette vil føre til en nedgang i stoffskiftet og vanskeligheter med å miste vekt.