Digidexo.com

Hvordan lage en Food Shopping List

Innkjøp av mat kan være en plagsom og tidkrevende opplevelse for mange forbrukere. Hvis du handler uten mat liste, er det lett å gå betydelig over budsjettet. Fraværet av en handleliste også gjør deg mer utsatt for å kjøpe junk food og unødvendige elementer. Selv om å lage en detaljert handleliste hjemme tar litt innsats og omtanke, vil det ofte spare deg for penger og tid på matbutikken.

Hvordan lage en Food Shopping List

Kategorisere listen av type element og la mellomrom for matvarer under hver kategori. Begynn med tørre og hermetisk mat, og deretter gjøre en del for frukt og grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter. Shopping for bedervelige gjenstander sist vil hindre forringende.

Sjekk din pantry, skap og kjøleskap og skrive ned hver mat som er en nødvendighet. Se over planlagte oppskrifter og sørg for at du ikke trenger å plukke opp flere ingredienser på markedet. Snakk med din familie eller romkamerater å se om de har spesielle ønsker.

Finn den ukentlige dagligvarebutikk annonsen og noen kuponger du kanskje allerede har. Legg matvarer som er på salg på listen og merke dem eller lage et notat for å kjøpe merke som er diskontert.

Gjennomgå listen en siste gang. Legge listen til din kjøleskap eller på et synlig sted i tilfelle du trenger å legge til et element før supermarked turen. Tilbake til butikken for ett eller to elementer er ineffektiv og frustrerende.