Digidexo.com

Hva er fordelene med en Daily Garlic Clove?

Medisinsk vitenskap viser at hvitløk pære har klare helsemessige fordeler å tilby. Hjelpe til tilstander som høyt kolesterol til forkjølelse, fordelene langt oppveier lukten som henger etterpå.

Non-Food Fordeler med hvitløk

Hvitløk har vært kjent for å være nyttig mot mygg angrep. Gartnere også plante løker nærheten sine blomster for å drive bort destruktive skadedyr.

Hvitløk Oppskrifter

Listen over oppskrifter som bruker hvitløk fedd er uendelige. Enkelte populære de inkluderer hvitløk ostefonduer, hvitløk svinesteker, hvitløk potetmos og hvitløksuppe.

Hvitløk Typer

Det er faktisk fem typer fedd hvitløk. Dette er artisjokk, Rocambole, lilla stripe, porselen og sølv hud varianter. Hver av disse har distinkt forskjellige smaker. For eksempel er det artisjokk rekke langt mildere i smaken enn de andre.

Hvitløk og dårlig ånde

Å spise hvitløken vil alltid gi en med stikkende ånde. Å minske lukt, er det foreslått å spise persille, cardomom eller fennikelfrø etterpå. Hvis "hvitløk pusten" fortsetter å være et problem, er et forslag om å bytte til hvitløk kapsler i stedet.

Hvitløksfedd og immunitet

Fordi det er lastet med immunitet-boosting egenskaper som kalsium og kalium, har en daglig hvitløksfedd vært kjent for å hjelpe avverge forkjølelse eller influensa virus.