Digidexo.com

Hvordan få hvitere tenner på to uker hjemme

Å få hvitere tenner hjemme er både enkelt og billig. Her er hvordan du får den perlehvite smil på bare to uker!

Bruksanvisning

Tannkrem:
Pusse tennene 2-3 ganger om dagen er avgjørende for et skinnende hvitt smil. Whitening tannkrem er bedre for bleking tennene enn vanlig tannkrem. Jeg anbefaler, Crest, Rembrandt, Toms of Maine og Colgate. Mens de wont gjøre en dramatisk forskjell på egenhånd, og kombinerer dem med trinn 2 og 3 vil gjøre tennene hvite og lyse. Følg instruksjonene på Whitening tannkrem for bruk.

Over the Counter Whitener:
Crest Whitestrips er den ultimate rimelig tannbleking. De har faktisk vist seg å fungere. Crest Whitestrips er enkle å bruke. Følg instruksjonene på boksen, og i løpet av to uker vil du se resultater. For å være sikker, ta et bilde av tennene før og etter!

Mouth Wash:
En bleking munnen vask vil virkelig øke dine tannbleking makt. Mange merker av munnvann gjør nå virkelig store bleking munnen vasker. Igjen, dette produktet fungerer best når du kombinerer trinn 1 og 2. Bruke, hvithet munnvann på egen hånd, kan du ikke se mye av en forskjell. Følg instruksjonene på munnvann flasken for bruk.

En dental hakke.
Pass på å bruke en tannlege hakke å fjerne plakk bygge opp på tennene. Plakk bygge opp kan gjøre tennene ser gult eller brunt.

Hint

  • Ikke glem din før og etter bilde!