Digidexo.com

Jojoba Oil Face Treatment

Hvalolje brukes til å bli brukt i kosmetikk og hudpleieprodukter; men når hvalfangst ble forbudt i USA, ble en annen kilde av olje som trengs. Jojoba anlegget, som er innfødt til Mexico og Sør-California, produserer en bønne. Når bønne er oppvarmet, blir en olje utskilles. Det ble oppdaget at denne oljen er gunstig for huden og håret, i henhold til Pioneerthinking.com

Full av vitaminer og Good Stuff

Jojoba er verdsatt for sin voksaktig stoff som etterligner talg som er fett som kommer fra talgkjertlene i huden vår, ifølge Doctorgoodskin.com. Når talg når hudens overflate den blander seg med svette og lipider og danner et beskyttende belegg på huden, som kalles syre mantelen. Syrekappen holder huden hydrert og beskytter den mot bakterier. Jojoba inneholder store mengder mineraler, vitamin E og protein. Det regnes som ideell for å fjerne make-up, ifølge Soul-essence.com.

Good For Your Hair, Too

Jojobaolje er skånsom slik at den kan brukes på alle skins typer. Det er effektivt i behandling av akne, eksem, som et antiseptisk og også fungerer godt på håret. Det er meget gjennomtrengende.

Skin Renewal

Jojobaolje velig ber veksten av nye hudceller og bidrar til å redusere synligheten av rynker.

Den oljen kommer fra frø

Ifølge Purcelljojoba.com, er jojoba (som er uttalt ho ho ba) funksjonelt og strukturelt forskjellig fra enhver annen plante på grunn av sin rene monoumettede flytende estere som består av lange kjeder av alkoholer og fettsyrer. Estrene, som er forbindelser som er dannet ved syre og alkoholer reagerer med hverandre, gi en svært effektiv og sikker ingrediens for hår og hud produkter. For å få oljen blir jojoba frø høstet og presset til å utvise de flytende estere.

Moden, tørr hud liker det

Ageless.co.za rapporterer at jojobaolje virker som en emulgator når det brukes som en massasje medium. Det renser porene og løfter skitt og andre urenheter som er malt inn i huden. Oljen inneholder myristinsyre, som produserer oljens anti-inflammatoriske egenskaper. Jojoba olje er bra for tørr hud og moden hud fordi det absorberes raskt og tilfører fuktighet, fordi det styrer vann og tap av fuktighet i huden. Dette hjelper om du har flasser hud.

EPA

EPA (http://www.epa.gov) rapporterer at det er ingen kjente risikoer for å sette jojobaolje på huden din hvis brukt som angitt.