Digidexo.com

Den Brinkley Diet

Christina Brinkley er veldig sunt i en alder av 55. Hennes trening og kosthold plan er nøkkelen til hennes sunne suksess. Ved å trene og spise riktig, er hun i stand til å føre en meget sunn livsstil. Hun vokser enda hennes egne grønnsaker i en økologisk hage. Dette gir ikke bare sunn mat for måltider, men er også en kilde til trening.

Den Brinkley Diet

Christina Brinkley kosthold består hovedsakelig av mat som er lav i karbohydrater og kalorier, og er full av grønnsaker, mange som kommer fra hennes egen hage. Hun spiser mat som inneholder sunt fett og proteiner som fersk laks.

Det er også en sunn mengde frukt i sin diett, inkludert bær og avocado.
Hun nyter også yoghurt blandet med nøtter til frokost eller en sunn snack i løpet av dagen.

Til frokost liker hun å holde henne måltider lys med ting som yoghurt, bær og andre blandet frukt. En god frokost er nøkkelen til å få en sunn start på dagen.

Ved lunsjtider har hun grønnsaker i kostholdet hennes inkludert salat, avokado og andre grønne grønnsaker. Hun legger også til protein ved å spise bønner og andre sunne kilder til protein.

Til middag, hun har sunne kilder til fett og protein som fisk og grillet kylling. Det er også en sunn mengde grønnsaker og korn til avrunder et sunt kosthold.

Du kan starte en sunn diett plan ved å følge de samme retningslinjene som Christina Brinkley ved å spise mat som er lav i kalorier og karbohydrater, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker i kostholdet ditt; å spise mat som har liten eller ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer i dem; og spise kjøtt som er lav i fett, som fisk og kylling.

Mer enn bare mat

Den Brinkley diett handler om mer enn bare mat. Christy Brinkley holder seg sunne og friske ved å ikke bare spise sunt, men også trener. Hun går til gym tre eller fire ganger i uker og passer også trene i hennes daglige liv. Hun vil gjøre knebøy mens du dytter en handlevogn og gjøre yoga under matlaging. Det er aldri en god unnskyldning for ikke å trene.

Hun tar også vare på huden hennes og bruker sunblock når hun steg foten outside.Taking vare på huden din kan hjelpe deg å se yngre, sunnere og forebygge hudkreft som du alder.