Digidexo.com

Hvordan sette opp Hjem Oxygen

Hvordan sette opp Hjem Oxygen


Personer med kroniske lungesykdommer som kronisk obstruktiv lungesykdom kan kreve ekstra oksygen hvis de ikke får nok oksygen inn i kroppen sin på grunn av sin sykdom. For disse menneskene, kan leger foreskrive oksygenbehandling for å forbedre nivået av oksygen i blodet. Visse forholdsregler må følges når oksygenbehandling blir satt opp i hjemmet.

Bruksanvisning

•  Bestem hva slags oksygentilførsel system passer best til dine behov. Iltkonsentratorer kjøre på strøm (som betyr at de krever også en back-up oksygenkilde), mens oksygentanker ikke. Påfyll er behov for oksygen tanker, mens konsentra ikke kreve dem, fordi de trekke ut oksygen fra luften. Evaluer din livsstil og økonomi for å se hvilket alternativ som passer deg best.

Bestem hvor du vil at oksygenutstyr installert. Det bør ikke være i et lukket rom og bør plasseres minst 6 meter unna åpen flamme eller varmekilder. Når oksygentilførsel Systemet leveres direkte teknikeren til området av hjemmet der du vil ha den installert.

Kontroller at oksygenbehandling tekniker ber deg om hvordan du trygt bruke oksygenutstyr. Plasser en no-smoking skilt utenfor ditt hjem og avstå fra å røyke i ditt hjem. Pass på at det ikke er noen synlige ledninger i nærheten av din oksygenbehandling utstyr.

Sjekk din resept for å finne ut hva strømningshastighet oksygen din skal leveres på, og sette denne hastigheten på flyten meter av oksygentilførsel enheten. Fest nesekanylen til oksygenuttaket av konsentrator eller tank. En nesekateter er en lang plastrør med to utstikkerne i den ene enden. Oksygen er levert til nese og lunger gjennom nesekateter.

Slå på oksygentilførsel enheten og plassere de ledende delene av din nesekanylen mot huden din til å sørge for at oksygen strømmer gjennom den.

Sett tennene til din nesekateter inn i neseborene og slip resten av plastrør bak ørene og under haken.