Digidexo.com

Natural Dental Antibiotika Alternatives

Syntetisk antibiotika er nødvendig i enkelte tilfeller, og kan redde livet ditt. Disse typer antibiotika er ikke bra for helsen din hvis den ikke brukes riktig. Det er naturlige antibiotika som kan brukes som alternativer og kan fungere like godt for noen mennesker. Alternative dental antibiotika kan bidra til å lette tann infeksjoner, helbrede tyggegummi sårhet eller betennelse og kan også hindre periodontal sykdom.

Echinacea

Echinacea har en naturlig antibiotika kalt echinacosid som bekjemper bakterier. Ifølge en studie ved Universitetet i München, ble Echinacea vist seg å være en av de beste naturlige antibiotika. Echinacea hjelper ødelegge bakterier, helbrede tannkjøttbetennelse og mindre tanninfeksjoner. Det har også smerte drapet egenskaper som kan berolige en tannpine. For best resultat, bruk frisk Echinacea root som nylig har blitt gravd opp fra bakken.

Hvitløk

Hvitløk, også kalt naturens penicillin, er en naturlig antibiotika som kan undertrykke infeksjoner i kroppen og redusere tannpine smerte. Allicin, et sammensatt i hvitløk, fungerer som et antibiotikum som hemmer bakterier når hvitløk er knust eller hakket. Sett et fedd hvitløk eller en knust hvitløk hanske direkte på tann. Legg en liten mengde av rock salt eller fedd olje for å lindre smerten.

Kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er et mineral og naturlig antibiotika som kan være svært effektive for noen problemer med tennene. Det er ikke-toksisk og har ingen bieffekter. Gurgle med kolloidalt sølv for å forebygge tannråte og behandle sår tenner og betent tannkjøtt. Det er best å bruke mineral når den er fersk. Kolloidalt sølv kan også bidra til å forhindre periodontal sykdom på grunn av sin sterke virkning på bakterier.