Digidexo.com

Farene ved lav carb dietter

Fokusert på å spise proteinrik og fettrike matvarer kilder, low-carb dietter sterkt begrense inntaket av noen former for karbohydrater. Pass på at du kjenner farene forbundet med å spise en lav-karbo diett før du begynner.

Hvorfor low-carb dietter er Bad

Når du tømme karbohydratinntak, begynner kroppen tappe din sunne butikker av glykogen i musklene og leveren til å konvertere til energi. Som et resultat, du begynner å føle utmattet og dehydrert. I tillegg fører dette glykogen uttømming til muskel tap og en senket metabolic rate siden stoffskiftet skjer i muskelen.

Slå Celler i Fat Magneter

Som kroppen din går inn i en tilstand av ketose, en type metabolsk acidose, dine celler forvandle seg "fett magneter" som er 10 ganger mer aktive i skytteltrafikk fett til cellene enn de var før du gikk på low-carb diett.

For mye fett er aldri sunt

Forbruker urimelige mengder mettet fett og animalske produkter på en low-carb diett har vært knyttet til en rekke helserisiko for eksempel hjertesykdom, hjerneslag, visse kreftformer, gallestein, nyrestein og leddgikt symptomer.

Ikke-eksisterende Næringsstoffer

Begrense inntaket av lav glykemisk karbohydrater som frukt og grønnsaker fører til en mangel på fiber, næringsstoffer og antioksidanter. En diett mangler i fiber, kan essensielle næringsstoffer og antioksidanter øke risikoen for kreft i tarmsystem.

Vekttap Faux Pas

Mesteparten av ditt opprinnelige vekttap på en lav-karbo diett stammer fra et tap av muskelmasse og vann vekt, ikke fra fett.

Sykdoms Betraktninger

En lav-karbo diett øker risikoen for osteoporose, blindhet og makuladegenerasjon, metabolsk syndrom og insulinresistens og Alzheimers sykdom.

Brain Nedskrivning

En lav-karbo diett svekker din kognitive ytelse, siden det tar lang tid for fett å slå inn bruk glukose som hjernen trenger for optimal ytelse. Karbohydrater er den eneste effektive brenselkilde for hjernen.