Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Black Eye

Hvordan bli kvitt en Black Eye


Svarte øyne er faktisk fryktelig ute og uansett hvor mye sminke du kaster på den, det bare ikke gå bort. Svarte øyne er forårsaket av små blødninger når en stor innvirkning treffer øyet og kinnet bein området. Oftest den opprinnelige farge er svart, og det begynner å helbrede den vil gå gjennom en fargerik fase start, på grønt, gult og slutter ved den opprinnelige hudfarge. Denne artikkelen vil gi noen tips om hvordan å håndtere et blått øye, og når du vet at det er på tide å gå til legen.

Bruksanvisning

•  Først og fremst når oppstått med et blått øye, er kald komprimere imperativ. Man må få en kald objekt på såret så snart som mulig for å unngå svelling og blødning. Hvis du er ute i gaten og kan ikke få en pose med is, en kald boks med brus gjør underverker. Hodet inn i nærmeste butikk og kjøpe den kaldeste boks med brus mulig. Sett på øvre del av kinnet. Aldri legge press på øyet, bare hvile kannen på kinnet bein området.

Hvis du er i stand til å få isen, ved hjelp av knust is bør du legge den i en plastpose og tape den til pannen slik at isen kan dekke området. Isen bag bør holdes på så lenge som mulig. Is skal brukes for de første 24 til 48 timer.

Hvis øyet er hovent lukket bør du veksle isen. Plasser den på øyet i 10 minutter annenhver time.

Tips og advarsler

  • Ta paracetamol i stedet for aspirin.
  • Du bør unngå aspirin når du har et blått øye. Ved hjelp av aspirin vil gi blod en hard tid clotting, som i dette tilfellet er noe du ønsker å skje.
  • Ikke blås nesen når du har et blått øye, vil dette føre til at øyet å blåse opp enda mer. Når du har en skade som kan føre til et blått øye, kan det være en sjanse for å ha et brudd i beinet av øyehulen. Hvis du blåse nesen med denne type brudd, det vil tillate luft ut av din lomme tilstøtende og rett inn i øyehulen. Dette kan føre til infeksjoner.