Digidexo.com

Juice Diet Cleanse

Juice Diet Cleanse


Bare faste eller juice rens dietter er måter å kvitte kroppen av kosttilskudd eller miljøgifter, samtidig som man sikrer tilstrekkelig ernæring for optimal helse og daglige aktiviteter. Selv om det finnes en rekke spesifikke teknikker, generelt en person vil forbruke bare juice for en forutbestemt tidsperiode.

Fordeler

Den primære hensikten med en juice raskt er å hjelpe kroppen å fjerne bebygde kosttilskudd eller miljøgifter i løpet av kort tid. I noen tilfeller vil folk som ønsker å gå på en vann raskt først gjøre en juice raskt å delvis fjerne mange av giftstoffer i kroppen. Giftstoffer som er fjernet under en juice diett rens omfatter bebygde kjemikalier, kroppsfett, usunne fettsyrer og påvirket slim i tarmene. Fruktjuice øker også immunforsvaret. Frukt og grønnsaker juice inneholde
vitaminer, mineraler, enzymer og antioksydasjonsmidler. Fordøyelsen av fruktjuicer bruker ikke så mange kalorier som fordøyelsen av fast føde, og dermed lar kroppens energi å være fokusert på å utvise avfall og giftstoffer.

Teknikker

Riktig teknikk for juice fasting vil avhenge av din helse, kropp og mål. Noen folk drikker noe annet enn sitron eller lime juice under den raske, andre vil gjøre fruktjuice smoothies og juice blander å sikre en mer balansert ernæring enn en enkelt juice raskt. Juice faster varierer i lengde fra fem til ti dager, til over 30 dager i en ekstrem juice raskt. Noen vil legge til en bit av avokado eller banan under rask å lette sultfølelse.