Digidexo.com

Knee Pain Cure

Knesmerter er en vanlig klage. Faktisk, Mayo Clinic rapporterer at én av tre amerikanere over 45 år lider av smerter i kneet. Knesmerter kan være forårsaket av en rekke sykdommer, skader eller tilstander. En sprukket ligament eller revet brusk kan være et resultat av en skade mens du spiller sport, trening eller leddgikt. Mange årsaker til smerter i kneet kan bli pleiet hjemme med over-the-counter medisiner, målrettede øvelser, is eller hvile. Det første skritt i behandling av kneet smerte er å finne årsaken.

Senebetennelse i kneet

The National Institutes of Health (NIH) antyder at knesmerter forårsaket av skade, kan aldring eller overforbruk være symptomatisk for senebetennelse, noe som betyr at senen blir mindre elastisk. Senebetennelse er også et symptom på leddgikt og diabetes. Legen din vil diagnostisere senebetennelse i kneet hvis du føler smerter langs senen eller i nærheten av din joint, hvis din smerte forekommer oftest om natten, eller hvis ubehag er verre med aktivitet eller bevegelse. Oftest kan senebetennelse behandles hjemme. NIH anbefaler å holde kneet i ro med en skinne eller bånd. Bruke varme eller is - avhengig av hva du foretrekker - til det berørte området vil bidra til å lindre smerte og redusere hevelse. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs), som aspirin eller ibuprofen, reduserer også betennelse og ubehag.

Artritt i kneet

Noen av de vanligste typer leddgikt av kneet, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS), er slitasjegikt, revmatoid artritt og post-traumatisk leddgikt. Artrose er en progressiv sykdom som slites bort leddbrusken. Revmatoid artritt er en betennelsestilstand som ødelegger brusk; det vanligvis påvirker begge knærne. Post-traumatisk leddgikt utvikler seg etter en skade i kneet. Den AAOS har tre grunnleggende anbefalinger for behandling av leddgikt i kneet. Livsstil modifikasjon inkluderer å miste vekt, gjør lav-effekt øvelser som svømming eller sykling versus løping eller spille basketball. Du kan også være lurt å redusere aktiviteter som forverre symptomene dine. Trening bidrar til å øke omfanget av bevegelse og styrker musklene rundt leddet. Den AAOS har også sett på studier som viser en spenne, stokk eller sko innsats er spesielt nyttig hvis leddgikt påvirker den ene siden av kneet.

Kneskader

Hvis kneet smerte er et resultat av en skade, for eksempel et fall, eller hvis du vridd kneet mens du spiller en sport som tennis eller golf, er det mange skritt du kan ta hjemme for å lindre smerter og betennelser. Ifølge Mayo Clinic, "nøkkelen til å behandle mange typer av knesmerter er å bryte den onde sirkelen av betennelse som begynner rett etter en skade." PRIS, et akronym som betyr beskyttelse, hvile, is, kompresjon, og høyde, er anbefalt av Mayo Clinic å behandle din kneskade hjemme. En kompresjon wrap, krykker eller en spenne vil beskytte skaden blir verre. Tar en pause fra dine vanlige aktiviteter vil gi kneet resten den trenger å krenge. Ice reduserer smerter og betennelser fra en akutt skade. En kompresjonsbandasje vil hindre væske buildup. Heve beinet vil drenere væske fra kneet og hindre hevelse.