Digidexo.com

Hvordan de skal overleve på Rabbit Meat

Hvordan de skal overleve på Rabbit Meat


For de fleste er kaninen et kjæledyr, ikke et spill dyr. Likevel tradisjonelt folk har levde på kanin i årtusener, jakt eller snaring dem, og i nyere tid, oppdra dem innenlands for mat. I form av smak, kan kaninen være i forhold til kylling, men slankere og kanskje tøffere. For å overleve på en diett bestående hovedsakelig av kanin kjøtt, må du sørge for at du har tilgang til en jevn forsyning av kaniner, og nok grønnsaker og frukt til å balansere en kanin kosthold. Hvis du vurderer en villmark kosthold, være sikker på at du er utstyrt med nødvendige verktøy for å snare eller på annen måte jakte kaniner.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hvor du vil få kanin kjøtt. Den enkleste, men dyreste, måten er å kjøpe det fra noen som hever kaniner for kjøtt. Hvis du er mer dedikerte, heve kaniner selv for kjøtt kan spare deg noen av kostnadene. Den vanskeligste måten å få kanin kjøtt er å jakte kaniner, men hvis du er dedikert og har tid til å gjøre det, kan dette vise seg å være givende.

Skaffe nødvendig utstyr for å heve eller jakt kanin, hvis du har valgt å få din kanin kjøtt på disse måtene. Raising kaniner krever bur, sengetøy og fôr, og kan også kreve kosttilskudd og medisin for å holde unna sykdom.

Hvis jakt kaniner, være sikker på at du har tilgang til kanin habitater, for eksempel små felt eller plasserer rik på kratt eller torner. Rabbit jegere ofte bruker beagler å skylle ut og kjøre kaniner mot dem, og bruker vanligvis en .22 kaliber rifle for å skyte dem. Snarefangst kaniner tar enda mer spesialisert kompetanse, og vil kreve praksis før du kan være dyktig nok til å bygge snarer for å få nok kaniner for å overleve på.

Rengjør og forberede kjøttet. Hvis du er kjøper kaninene dine, sjansene er gode for at du skal kjøpe dem renset og klargjort for å spise. Hvis du heve eller jakt kaniner, trenger du en skarp kniv eller kjøtt saks og snor eller wire til å binde opp kadaveret mens du rengjør den.

Stek kaninen etter din favoritt oppskrift. På grunn av sin likhet i smak og konsistens til kylling, kan nesten enhver kylling oppskrift brukes om hverandre med kanin kjøtt.

Hint

  • Hvis du planlegger på jakt eller snarefangst kaniner, være sikker på å undersøke lokale restriksjoner og reguleringer angående kanin jakttider eller begrensninger.