Digidexo.com

Herbal Cure for Ringorm

Ringorm er faktisk ikke forårsaket av en orm, men en sopp som heter tinea. Den trives på de ytre lagene av huden, neglene og hodebunnen. Denne svært smittsom infeksjon spres gjennom forurenset gulv, dusjkabinetter og andre delte overflater. Det er en ring formet utslett med veldefinerte grenser. Huden er vanligvis rødlig. Når behandlet på riktig måte, vil det vanligvis klare opp i ca 3 til 4 uker. Hvis ikke riktig behandlet, kan kronisk utslett eller håravfall oppstå. Herbal behandlinger er best brukt med konvensjonelle anti-fungals å bidra til å øke deres effektivitet.

Herbal behandlinger

Balsam for Tolu er svært antibakteriell og antiseptisk. Påfør harpiks til berørte huden hver dag for e uker. Pau d'arco er flinke til å spørre immunsystem til å bekjempe sopp. Ta skjær som anvist på etiketten. Tea tree olje er en av de beste urte anti-soppmidler. Påfør oljen til de infiserte områder som et kaldt omslag 3 ganger om dagen. For å gjøre denne kalde omslag, plasserer et stykke av bomull eller gasbind dynket i olje mellom to stykker av klut og gjelder for huden. Hold kluten på plass med et skjerf lang stripe av tøy. La virke i 1 til 2 timer av gangen. Valnøtt leaf extract stopper oser. Forbered som et kaldt omslag på samme måte som nevnt ovenfor. Wild oregano olje er en sterk anti-soppmiddel. Bruk som anvist på etiketten.

Pau d'arco er ikke for bruk av barn. Hvis du er allergisk mot selleri eller timian, ikke bruk tea tree olje. Denne oljen skal aldri tas internt.

Andre forslag

Pass på å holde berørte huden tørr og ren. Vask klær etter hver bruk for å redusere risikoen for re-infeksjon. Hvis ringorm vises på hodebunnen, kan du bruke en sjampo som inneholder selen sulfide, som Selsun Blå. Bruk daglig i minst en uke. Bruk kolloidalt sølv på infeksjonen. Dette er en naturlig antibiotika og ødelegger skadelige mikroorganismer. Hender og føtter kan være gjennomvåt i løsningen. Knust rå hvitløk kan brukes og dekket med steril kompress eller bomull. Ikke dekk med ting som teip eller plast bandasje. Dette vil fremme fuktighet.