Digidexo.com

Kan du miste vekt ved å spise yoghurt?

Å miste vekt er blitt en besettelse over hele verden som folk blir mer helsebevisste. Diett moter kommer og går og fast food kjeder har begynt å revurdere sin meny. Midt i dette furor, er forskning blir utført for å forstå fordelene med maten vi spiser rutinemessig. Det har blitt oppdaget at å spise yoghurt kan hjelpe folk ned i vekt raskere, blant mange andre fordeler.

Yoghurt og redusert kaloriinntak

Det har vært sett at folk som spiser yoghurt når du er på en redusert calorie diett miste vekt raskere. Mangelen av kalsium i en kropps utløser fett-produserende enzymer på en raskere hastighet. Imidlertid, ved å øke kalsium i dietten, er enzymer som reduserer fett i kroppen utløst, bidrar til å miste fett. Folk på en redusert kaloriinntak som har lav-fett eller fettfri yoghurt 3 ganger om dagen mister mer vekt enn de som ikke spiser yoghurt. Å spise yoghurt bidrar til å redusere magefett og bidrar til å skape mer muskelmasse i forhold til de som har spist noe yoghurt.

Yoghurt Diet

Å være lav i fett yoghurt bidrar til å fremme fordøyelsen helse og sikrer at den metabolske systemet fungerer på en raskere hastighet. Proteinet i kosten sikrer også at kroppen gjør muskelmasse, hjelpe til raskere fett tap og etablering av muskelmasse. For å få det beste ut av yoghurt du spiser, at du lese etiketten av yoghurt merke du velger. Noen merker er toppet med sukker og fett. Men hvis du spiser lite fett eller fett gratis utvalg du vil være i stand til å forbli sunne og friske.

Gresk-Style Yoghurt

Den beste yoghurt i markedet er gresk stil yoghurt som har sunne probiotiske bakterier som hjelpemidler i gastrointestinal helse. Fordelene med levende kultur bakterier i yoghurt sikrer at folk fordøye noe mat de tar i mer effektivt og økningen i metabolsk aktivitet gjør systemet mer aktivt og sunt forårsaker fett tap. Gresk yoghurt, hvis det er et organisk variasjon, vil inneholde ingen kunstige ingredienser, være lite karbohydrater og høy i probiotiske bakterier. Noen merker vil også være høy i protein, hjelpe folk få muskel massen uten bivirkninger. Vurderer kosthold amerikanere i dag, gjenstår yoghurt en sunn matvare som, hvis valgt riktig, spesielt for sin høye kalsium og lavt fettinnhold, vil tillate folk å miste fett. Pass på at yoghurt du kjøper ikke er pasteurisert og velge økologisk.