Digidexo.com

Honning for Eye Infeksjon

Eye infeksjoner er forårsaket av en bakterie, virus eller mikrobiologisk middel. Øyeinfeksjoner kan forårsake irritasjon til alle deler av øyet, øyelokket, hornhinnen eller synsnervene på baksiden av øyet. Noen symptomer som kan oppstå inkluderer rødhet, rennende øyne, svie, kløe eller utflod fra øynene. Honning, en antimikrobiell, kan bidra til å fjerne øyet av infeksjon som et naturlig middel.

Honning for Eye Infeksjon

Honning, som har antibakterielle egenskaper og fungerer som en fuktgiver, vil fjerne øyet for infeksjon og gi lindrende lettelse. Bruk rå, upasteurisert honning for ytterligere antibiotika egenskaper. Honning kan benyttes på flere måter for øye infeksjon.

For en øyeinfeksjon som har spredt seg til øyelokket, bland like deler honning med destillert eller kokt vann for å lage en løsning. Bruk en bomullsdott og påfør på øyet. For mer effektivitet, la gjennomvåt bomullsdott på øyet, og ikke bruke for å hindre spredning av smitte. Den samme løsning kan anvendes som øyedråper. Hold øye åpent og presse to eller tre dråper i øyet. Blandingen kan også brukes til å skylle øyet to eller tre ganger daglig før infeksjonen forsvinner.

Honning kan også brukes direkte på øyet uten å fortynne det. Plasser en eller to dråper honning direkte på øynene dine. Honningen vil samle skitt eller utflod og bli eliminert gjennom naturlig rive.

Honning kan også brukes i kombinasjon med eyebright blomster og blader. Kok 3/4 dl vann med eyebright blomster og tilsett 3 ss honning til det er oppløst. Sug bomullsdott eller ren klut i blandingen og legg på øyet i 15 til 20 minutter. Løsningen kan også brukes som medøyenvask.

Hjem rette for Konjunktivitt

Pinkeye (konjunktivitt) er når den gjennomsiktige foring av øyelokket blir betent eller infisert og de hvite områdene blir røde eller "rosa". Pinkeye kan også forekomme i løpet av en betennelse i hornhinnen, noe som kan påvirke synet. Fordi pinkeye er smittsom, er tidlig behandling anbefales for å hindre spredning smitte til andre, så ta kontakt med en lege i tillegg til å prøve hjem rettsmidler.

Hjem rettsmidler for pinkeye inkluderer påføring varm komprimerer til øynene med en myk klut. Men når pinkeye er forårsaket av allergi, unngå å gni øynene for å hindre utgivelsen av flere histaminer, og bruke kule komprimerer på øynene dine.