Digidexo.com

Hvordan behandle Optic Nerve Atrofi

Synsnerven atrofi er en tilstand som innebærer alvorlig skade på nervene som frakter data frem og tilbake mellom hjernen og øynene. Hovedsak, nervene nå et punkt der det er lite eller ingen funksjon, med det endelige resultatet blir død av vev som utgjør nervene. Mens det ikke er påvist måter å reversere effektene av synsnerven atrofi, er det noen pågående behandlinger som kan brukes for å bevare det lille visjon gjenstår.

Hvordan behandle Optic Nerve Atrofi

Få en fullstendig diagnose fra en kvalifisert helsepersonell. Før det er noen sjanse for å ta positive skritt for å bevare gjenværende visjon, er det viktig å forstå den nåværende status av de optiske nervene. Når denne evalueringen er fullført, er det mulig å bestemme hvilke tiltak kan iverksettes ved.

Identifisere eventuelle kompliserende faktorer som finnes for øyeblikket. For eksempel kan glaukom være til stede, og kan true med å ytterligere skade synsnervene. Visse nervøse lidelser kan også legge til belastningen på øynene. Ved å identifisere andre helse-problemer som kan ytterligere skade okulære nerver, og deretter behandling av disse problemene, kan det være mulig å hindre enhver ytterligere atrofi av synsnerven.

Kompensere for tapt visjonen så mye som mulig. Dette kan bety å få spesielle linser som bidrar til å delvis korrigere tåkesyn som skjer når noen av de optiske nervene bli atrophied. Luper kan også noen ganger være til hjelp, samt benytte lysere belysning i hjemmet.

•  Vurder alternative helse praksis hvis tradisjonell medisin gir ingen ekstra håp. Akupunktur har vært spioneringen i noen kvartaler som et middel for å bidra til å styrke de gjenværende nerver som ikke har gjennomgått en prosess med atrofi, noe som gjør det mulig å delvis kompensere for synstap. Urte regimer som fokuserer på å levere viktige næringsstoffer til øynene er også ofte ansett nyttig.

Aldri gi opp håpet. Mens det er ingen kjent kur for synsnerven atrofi på det nåværende tidspunkt, er det stor sjanse for at nye behandlingsformer for ulike øyesykdommer skal utvikles i årene som kommer.

Hint

  • Fokus for dagens behandling av synsnerven atrofi er ikke å reversere skaden allerede gjort, men for å hindre ytterligere skade fra pågår.
  • Vokt dere for noen behandling som hevder å reversere skader på synsnerver og bringe de døde vev tilbake til livet. Ikke bare er disse påstandene falske, men de kan føre til skade eventuelle gjenværende optiske nervene som er sunt og fungerer.