Digidexo.com

Hvordan bruke sennepsfrø for å behandle smerter i kroppen

Hvordan bruke sennepsfrø for å behandle smerter i kroppen


I antikkens Hellas, matematikeren og filosofen Pythagoras brukt og skrev om sennepsfrø for å behandle smerter i kroppen. I dag sennepsfrø kan anvendes for det samme formål. Folk som lider av migrene, leddgikt og til og med liggesår kan dra nytte av en sennep-seedet regime.

Bruksanvisning

Lag sennepsfrø Concoctions å behandle smerte

•  Bestem deg for hvordan du vil bruke sennepsfrø for å bekjempe kroppen din smerte. Sennepsfrø kan svelges hel, i en pille, i et omslag eller i et plaster. Konsultere legen din eller en holistisk healer for å finne den beste metoden for din type smerter.

Vurder å kjøpe et sennepsfrø pille hvis du har generelle smerter eller sporadiske smerter. Ta en pille vil tillate sennepsfrø å blande seg med blodet og ta vare på migrene eller urinveisproblem.

Slå opp en oppskrift på et sennepsfrø gips. Mens sennepsfrø vil aldri berøre den berørte huden, vil sennepsfrø behandling sive gjennom og bidra til å redusere smerte.

Bland en Mustard Seed Plaster

Puss sennepsfrø med en morter umiddelbart før gipsen. Det er viktig å bruke ingredienser med en gang for å beholde de helbredende krefter av gips. Hvis du ikke kan unne deg selv en gang, vente med å male opp sennep.

Kombiner 2 oz. av sennep frø pulver med litt lunkent vann før du oppretter en slurry-lignende konsistens. Vær forsiktig med å få sennep frø blanding i øynene eller under neglene for å unngå en utilsiktet brenne.

Sett gips i en dobbel pose med cheesecloth og plasser direkte på stedet der du har smerter. Du vil føle en brennende følelse, noe som er normalt. Fjern posen fra huden etter 15 minutter for å unngå skade.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke sennepsfrø for å redusere stress. Inkluder noen tsps. med ditt neste kylling oppskrift eller i sandwich å høste fordelene.
  • Hvis du ikke er i stand til å finne sennepsfrø i din dagligvarebutikk eller lokale indiske matbutikk, vurdere voksende din egen sennep plante. The University of Illinois nettstedet har nyttig informasjon om vellykket voksende sennep planter (se Ressurser nedenfor).
  • Unngå å bruke sennepsfrø som en behandling for smerter i kroppen hvis du har en allergi mot sennep eller følsomhet for mange typer krydder. Hvis du er usikker, ta kontakt med legen din for en allergi test.