Digidexo.com

Hvordan å miste vekt og bygge muskler med en Utholdenhet Diet

Hvordan å miste vekt og bygge muskler med en Utholdenhet Diet


Utholdenhet kosthold er utviklet for bruk med mat med høyt energi og proteininnhold. Dette setter kroppen opp til å bygge muskler mens du trener, så vel som å holde kaloriinntaket nede, slik at du kan gå ned i vekt. De matvarer gir energi, hjelper deg å holde appetitten ned ennå gir deg nok energi.

Hvordan å miste vekt og bygge muskler med en Utholdenhet Diet

•  Planlegg menyen for uken slik at du kan gjøre det beste ut av de matvarene du kjøper.

Shop for grønnsaker og protein. Inkluder acai berry, som aminosyrer øke utholdenhet. Aminosyrer er grunnlaget for å bygge muskler bidrar til å øke utholdenhet. Acai er kjent for å ha en høy konsentrasjon av vitaminer og aminosyrer.

Arbeid et treningsprogram som inkluderer minst 20 minutter med kondisjonstrening. Inkluderer også 20 til 30 minutter med styrketrening. Det trenger ikke å være å løfte, men kan strekke eller yoga.

Spis grønnsaker når du finner deg selv ute ekstra mat. Grønnsaker er lav i kaloriinnholdet likevel full av vitaminer for energi. Det vil hjelpe deg å holde kaloriinntaket under ditt kaloriforbruk, og tvinger kroppen til å gå ned i vekt.

Spis protein som fisk å bidra til å gi kroppen din byggesteiner for muskelutvikling.

Hint

  • Hold inntaket av karbohydrater ned for å holde kaloriinntaket lavt. Hele korn er det beste alternativet for å legge til din energi samtidig kalorier lav.
  • Drikk mye vann. Dette hjelper fordøyelsen og hjelpemidler i å holde deg frisk også.
  • Ikke kutt matinntaket for lavt, så vil du risikere ekstrem lavt blodsukker. Dette kan føre til tap av bevissthet.