Digidexo.com

Naturlig behandling for lungekreft

Lungekreft har lenge vært en av de ledende kreft mordere i USA. Vurdere å arbeide med legen din for å utvikle en konvensjonell plan for behandling, så vel som alternative helse alternativer. Alternative helse alternativer ofte fokus på stressreduksjon, samt forbedre generell helse med et balansert kosthold full av antioksidanter og vitaminer.

Røyking forårsaker de fleste tilfeller av lungekreft. Slutte å røyke, samt beskytte deg mot passiv røyking og asbest, minsker sjansene for å få lungekreft.

Ernæring

Spise rikelig med frukt og grønnsaker, samt krydder som hvitløk og ingefær, kan bidra til å helbrede skadet lungene. Målet for lyse, fargerike fersk mat, da disse kan inneholde flere vitaminer.

Trening

Konsultere legen din om eventuelle mosjon planer. Å være aktiv kan hjelpe deg å opprettholde en positiv holdning. Trening frigjør endorfiner, en "feel-good" hormon, som hjelper deg til å takle stress.

Kosttilskudd

En University of California studie publisert i "Science Direct" fant at curcumin har anti-inflammatorisk og antioksidant egenskaper som kan bidra til behandling av lungekreft. Andre potensielt nyttige kosttilskudd inneholder multivitaminer, grønn te, Astragalus, og quercetin og andre flavonoider.

Stress Reduction

Det er mange alternativer for å redusere stress, noe som vil bidra til å styrke den generelle helsen. En hypnotisør kan oppmuntre avslapning og hjelpe deg å forbedre appetitten. Massasje kan også hjelpe med stress, men ser ikke en massasje terapeut hvis din blodprosent er lav. Du kan også prøve meditasjon eller yoga, både alene eller sammen med en erfaren utøver.

Accupuncture

Akupunktur bør bare gjøres av en lisensiert utøveren. Akupunktøren vil vattpinne huden med alkohol for å sterilisere den, og sett små, smertefri nåler i spesifikke punkter på kroppen. Akupunktur kan hjelpe lindre noen av bivirkningene av cellegift, for eksempel kvalme.

Kreft Vaksiner

Hensikten med en vaksine er å stimulere immunsystemet. I motsetning til de fleste vaksiner, kreftvaksiner er ikke ment å være forebyggende, men heller for å behandle eksisterende tilstand. Det fungerer ved å oppmuntre en immunsystem respons ved hjelp av cytokiner, varmesjokkproteiner og dendrittiske celler. Det er få bivirkninger.