Digidexo.com

Hvordan bruke Tiger Balm for Sinus Problemer

Hvordan bruke Tiger Balm for Sinus Problemer


Bihulene består av fire par av hulrom ligger i kinnben, panne, mellom øynene og bak nesehulen. Med unntak av et tynt lag av slim, friske bihulene er tomme, men når betent, de over produsere slim som drenerer inn i nesen. Tiger Balm, en multi-purpose salve som inneholder kamfer, mentol, fedd og eukalyptusoljer, har vært brukt i Asia i århundrer, og mange av ingrediensene er også funnet i merkevare-navnet decongestants. Ett hederlig studie konkluderte med at Tiger Balm lettet smerten fra Sinus hodepine enda raskere enn paracetamol.

Bruksanvisning

Sinus Hodepine

•  Varm en fuktig håndkle i mikrobølgeovnen eller stekeovnen.

Påfør små klatter av Tiger Balm på hvert tempel og massere inn i huden. Enkeltvis og i kombinasjon, Tiger Balm ingredienser gjøre flere ting: fungere som en mild lokalbedøvelse, skape en følelse av varme som hjelper avlede oppmerksomheten fra smerte, lette muskelspenninger, og øke blodsirkulasjonen til området, og dermed fremme helbredelse.

Brett håndkle og legg den over pannen.

Lukk øynene og slappe av inntil smertene er lettet.

Sinus Congestion

Varme vann og hell i en bolle.

Sett en skvett av Tiger Balm under hvert nesebor. Sinus congestion kan være forårsaket av allergi, virus og bakterieinfeksjon, men øker blodstrømmen fører til nesegangene å åpne, slik at overflødig slim å drenere. De anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper av noen av Tiger Balm ingredienser også hjelpe nøytralisere smittestoffer.

Drape et håndkle over hodet.

Lukk øynene og plasserer ansiktet over servanten.

Pust damp til nesegangene klart.

Tips og advarsler

  • Sammensetningen og andel av ingrediensene i hvite og røde versjoner av Tiger Balm avvike noe. I rødt Tiger Balm, som er formulert primært for å lindre muskelsmerter, kommer fargen fra Cassia (kanel) olje. White Tiger Balm, som inneholder eukalyptus og høyere konsentrasjoner av menthol og peppermynte, inneholder ingen kanelolje, og er foretrukket for anvendelse som et decongestant og rundt hodeområdet.