Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat med lav glykemisk diett

Vil du miste litt magefett? Føler du deg ofte en "krasj" etter å ha spist visse matvarer? Deretter en lav glykemisk diett kan fungere for deg. Ifølge opplysninger fra Harvard School of Public Health, er glykemisk indeks en rangering av matvarer, spesielt karbohydrater, etter hvor raskt de er fordøyd. Tregere-fordøyelig mat holde blodsukkeret stabilt. Dette hjelper deg å unngå sukker "krasjer", og betyr at kroppen din har mindre av en mulighet til å lagre ekstra kalorier som fett, og dermed fremme vekttap også. I motsetning til en low-carb diett, som kun tillater et visst antall karbohydrater per dag, er en lav glykemisk diett ikke tilsvarende begrenset.

Hvordan å miste Belly Fat med lav glykemisk diett

Lav glykemisk diett

Finn en glykemisk indeks, eller skrive ut en ut fra ressurslisten nedenfor. Studer det å lære de matvarer som er lavt på indeksen.

Velg din mat, og spesielt karbohydrater, klokt. Konsumere bare de som rangerer ganske lav på glykemisk indeks. Generelt sett, de fleste grønnsaker, frukt og helkorn rangerer lavest på glykemisk indeks. Matvarer som rangerer høyt på glykemisk indeks inkluderer sukker, mat laget av hvite mel og korn, og nesten alle typer bearbeidet mat.

Spis mer hyppige, mindre måltider. Mål å konsumere fem eller seks mindre måltider gjennom dagen for å videre unngå svingninger i blodsukkeret. I hvert måltid spiser en proteinkilde som for eksempel fjærfe, sjømat, magert kjøtt, egg eller bønner; en frukt eller grønnsak; en hel korn; og en liten kilde til sunt fett (for eksempel avokado, kokosnøtter, valnøtter, pekannøtter, mandler, peanøtter, olivenolje, linfrøolje eller fiskeolje). Holde hvert måltid balansert gjør det lettere å møte dine ernæringsmessige behov.

Hold en food journal. Hver dag holde oversikten over kaloriinntaket, listing både maten du spiser og det totale antall kalorier spist for dagen. Vei deg selv på slutten av hver uke, sikter til ett til to kilo vekttap. Hvis du er på sporet, fortsette å spise som før til vekttap boder. Når vekttap boder, bare redusere kalorier for hver dag med 200 til 300, noe som bør føre kroppen til å fortsette Shedding pounds i en jevn takt, før du har møtt målet ditt.

Hint

  • Belly fett kan ikke gå tapt i isolasjon. For å miste buk fett, fett må gå tapt gjennom legemet som en del av en lav glykemisk dietten i forbindelse med riktig trening.