Digidexo.com

Hvordan bruke en MP3-spiller for Tinnitus Tilvenning

Hvordan bruke en MP3-spiller for Tinnitus Tilvenning


Tinnitus er en tilstand som fører til en person til å høre en "ringing" lyd i ett eller begge ørene. Tinnitus kan ikke kureres, men folk lærer å ignorere ringing ved å maskere det med hvit støy eller andre lavnivå lyder når de er i stille omgivelser. Tinnitus lider kan bruke sin MP3-spiller for å hjelpe tilvenne til sin tinnitus.

Hvordan bruke en MP3-spiller for Tinnitus Tilvenning

Last ned hvit støy MP3-filer til datamaskinen fra Internett. Søk etter begrepene "hvit støy MP3" for å finne nettsteder med gratis og kommersielle hvit støy filer til nedlasting. Noen filer kan inneholde kunstig generert hvit støy lyd. Noen kan inneholde opptak av naturlige lyder som regnstormer, fossefall eller bølgene skvulper på en strand. Høyreklikk på filen du vil lagre, deretter i "Lagre som"-dialogboksen, bla deg frem til mappen der du vil lagre filen, skriv inn et navn på filen og klikk "OK".

Start din MP3 musikk manager program. For eksempel, hvis du har iTunes, klikker du på Windows "Start"-knappen, klikk på "Alle programmer"-knappen, klikker du på iTunes undermeny oppføring, klikk deretter på "iTunes" menyen. Hvis du ikke har iTunes, og du har en iPod MP3-spiller, installere iTunes fra CD som følger med iPod eller fra Apples nettsider.

Legg til de nye MP3-filer til iTunes-biblioteket. På Macintosh, klikker du på "File"-menyen, deretter "Legg til i bibliotek" menyen. På Windows, klikk på "Legg til fil i bibliotek" eller "Legg til mappe i bibliotek" menyen. Velg de nye MP3-filer fra mappen på datamaskinen hvor du lastet dem ned.

Koble MP3-spilleren til datamaskinen med MP3-spillerens kabel eller begynne en trådløs tilkobling hvis spilleren støtter trådløs tilkobling. Musikken manager programvare kan overføre MP3-filer til MP3-spilleren automatisk, eller du kan overføre MP3-filer med søknaden knapp eller menyvalg du vanligvis bruker. En fremdriftsindikator i iTunes-programmet vinduet indikerer hvilken fil blir overført, og hvor mange totalt filer vil bli overført. Prosessen tar bare noen få sekunder per fil.

koble den bærbare høyttalere eller hodetelefoner til mp3-spilleren når du er i et rolig miljø. Spille hvit støy MP3-filer på MP3-spilleren på et lavt volum nivå for å maskere ringelyd i ørene.