Digidexo.com

Hvordan rense ørene med øret Kjegler

Et øre kjegle eller øret stearinlys, er en alternativ metode for rensing av voks i øregangen. Det er ikke en pålitelig metode i det medisinske miljøet, selv om mange mennesker som bruker øret kjegler attest til deres effektivitet. Ear koning er en aktivitet som bør gjøres med en kunnskapsrik assistent. Ekstrem forsiktighet bør tas fordi prosessen innebærer en åpen flamme. Øret kjegler er laget av bomull klut belagt i voks, ofte bivoks.

Hvordan rense ørene med øret Kjegler

Trim med saks den koniske enden av øret kjegle så det passer godt i den ytre øregangen. Kast gjenværende spissen unna. Noen øre kjegler vil ikke kreve trimming dersom spissen er allerede bred nok.

Med aluminiumsfolie, lage en flat og solid overflate omtrent på størrelse med en middagstallerken. Skru opp kantene for å danne en skuff. Sett øret kjeglen gjennom sentrum av folien i en rett vinkel, slik at konusen stikker opp av skuffen.

Den personen som bruker øret kjegle legger ned på hans side, øre mot taket. Hjelperen plasserer den koniske spissen av kjeglen i øret og tilpasser folien slik at det er omtrent en tomme fra øret, stramme den rundt kjeglen. Konusen skal peke vertikalt mot taket, og folien må være horisontal. Langt hår skal festes bort fra øret kjegle, og øreringer bør fjernes.

Assistenten holder kjegle godt i øret og tennes den store enden på brann. Vær oppmerksom på at flammen vil brenne 2 til 6 inches høy i utgangspunktet, deretter avta. Kjeglen vil sakte brenne ned. Som det brenner, kan assistenten trimme formørket deler av og sette dem i glass vann for å hindre dem fra å blåse bort. Den brennende prosessen tar ca 5 minutter.

Når øret kjegle har brent ned til om lag 3 inches fra folien, fjerne kjeglen og dypp den brennende enden i glass vann for å skille det. Avhende kjeglen og folie.

6. Gjenta prosessen med en ny øret membran i det andre øret, hvis ønskelig. Det er ikke nødvendig å gjøre begge ører.

Beskytt ørene for omtrent en dag etter øret koning inntil en ny beskyttende voks barriere kan utvikle seg, spesielt hvis du arbeider i kaldt eller vindfulle forhold. Bære en lue som dekker ørene eller sette bomullsdotter i det ytre øret.