Digidexo.com

Magnesium & Eksem

Eksem er en slags hud lidelse som vanligvis oppstår hos spedbarn og barn, men noen ganger voksne også, blir påvirket av det. Barna som er berørt av det blir fullstendig kurert når de oppnå voksenlivet. Eksem er ikke en alvorlig helselidelse, men det definitivt er irriterende og smertefull. Begrepet & ldquo, eksem & rdquo; indikerer ikke én bestemt sykdom i huden, men brukes vanligvis til å referere til alle lidelser i hud som involverer tørr, betent og irritert hud. Denne lidelsen er ikke smittsomt og kan kureres ved hjelp av riktige medisiner.

Symptomer

Det er nødvendig å identifisere sykdom før du starter et behandlingsregime. Visse symptomer på eksem inkluderer: Huden kan ha rødbrune flekker; huden blir tørr og kløende. I løpet av natten kløe øker; huden kan utvikle sprekker, blemmer og hvis dårlig smittet det blir purulent; og det berørte området av huden blir tykkere og blir rå å røre.

Årsaker

Årsakene til eksem eller dermatitt kan være både egenverdi samt extrinsic. Noen av de indre faktorer er magnesiummangel, svette og allergi og ytre faktorer er eksponering for visse kjemikalier, legemidler og bakterier. På grunnlag av disse to faktorene er eksem klassifisert i endogen eksem, eksem og eksogene kategorier eksem. Avhengig av graden av infeksjon, kan eksem være kronisk, akutt eller subakutt.

Magnesium

Det er ingen direkte korrelasjon mellom magnesium og eksem, men mangel på magnesium ikke passivt forsterke symptomene ved eksem. Magnesium er et vesentlig element av hvilken flere biokjemiske reaksjoner i kroppen er avhengig. Under slike omstendigheter, kan eventuelle avvik i sitt nivå forårsake symptomer til å blusse opp. Studien er litt komplisert, men et innblikk i om det kan hjelpe på effektiv behandling av eksem.

Forholdet mellom Eksem og Magnesium

Forholdet mellom eksem og magnesium kan oppsummeres i tre hovedpunkter.

Histamin produksjon stiger når det er magnesium-mangel forårsaker svelling av blodkar og utslipp av fluid inn i huden og underliggende vev. Dette resulterer i rødlig, flekkete og kløende hud som skjer for å være et klassisk symptom på eksem.

Magnesium er avgjørende for lipidmetabolisme som er ansvarlig for å tilveiebringe elastisitet og fuktighet til huden. Når det er en mangel på magnesium senker fettsyrene i huden forårsaker tørrhet. Det vanskeliggjør huden & rsquo; s beskyttende skjold gjør den mer utsatt for betennelser og irritasjoner. Således er den tørre usammenhengende betent hud, som skjer i eksem også på grunn av de reduserte nivåer av magnesium i kroppen.

Den mangel på magnesium i kroppen utløser også stressnivået. Det er et kjent faktum at stress har en tendens til å forverre symptomene ved eksem. På grunn av stress saltsyre (HCL) produsert av magen blir redusert som resulterer i B12-mangel i kroppen. B12 er svært viktig for å opprettholde helsen til vevet, og det også er ansvarlig for reparasjon av vev. Atopisk eksem er resultatet av B12-mangel, som i sin tur er forårsaket av den lave nivåer av magnesium.

Betraktninger

De forskjellige typer eksem-lignende allergisk eksem, eksem og seboreisk eksem har forverret symptomer hvis det er mangel på magnesium i kroppen. Magnesium fungerer som en immun-modulator og hvis mangel er håndtert så symptomene på eksem er bundet til å bli gjenopplevd.