Digidexo.com

En liste over Bad Konserveringsmidler

En liste over Bad Konserveringsmidler


Et konserveringsmiddel er et stoff som hindrer at elementer for råtnende, spoiling, bli misfarget eller på annen måte gjennomgår uønskede metamorfoser. Når du kjøper dagligvarer, kan du legge merke til at mange produktbeholdere liste opp navnene på kjemikalier og forbindelser sammen med de ingrediensene du gjenkjenner. Dette er konserveringsmidler. Og mens mange konserveringsmidler har ikke vist noen negative helseeffekter på allmennheten, kan flere andre være potensielt farlig, eller dårlig.

Sorbinsyre

Produsenter utnytte fungicid forbindelse, sorbinsyre, for inhibering av vekst av gjær og mugg på matvarer, særlig ost. Ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration, er den kjemiske en sterkt irriterende og --- i store nok mengder --- har potensial til å forårsake alvorlig skade på vev i øyne, hud og luftveier. Av disse grunner, bare produsenter bruker små mengder av sorbinsyre og dens salter, slik som kalium, kalsium og natrium-sorbat, da bevare matvarer. Men disse lavnivå mengder fortsatt har potensiale til å forårsake helseproblemer, i henhold til kur sonen, som omfatter tarm ubehag og hodepine.

Svoveldioksid

Svoveldioksid er en giftig gass, som ifølge Science Daily, produsenter bruker noen ganger for å bevare utseendet på tørkede aprikoser og øvrige tørkede frukter. Noen produsenter bruker også gassen for å bevare alkoholholdige drikkevarer, kjøtt og meieriprodukter som melk og ost. Konserveringsmidlet og dets salter, slik som natrium-og kalsium-sulfitt sulfitt, er kjent for å angripe og ødelegge vitamin B12 i kroppen, noe som bidrar til metabolsk funksjon. De kan også føre til en rekke potensielle helseproblemer, som for eksempel hodepine, tarmproblemer og hudsykdommer.

Biphenyl

Ifølge britiske Marine, bifenyl, også kjent som difenyl, er et kjemikalie som produsenter innlemme i wrappers for sitrusfrukter, som appelsiner, sitroner og lime. Den kjemiske tjener som en mild fungicid, beskytter fruktene fra formen. Men inntak av konserverings bifenyler, og kjemiske varianter av den, kan produsere flere bivirkninger, som for eksempel hudsykdommer, hodepine og tarmproblemer.

Benzosyre

Benzosyre er en fungicid forbindelse, som produsenter bruker i et antall konserverings applikasjoner, i henhold til National Center for Biotechnology Information. Disse inkluderer bevare kjøtt og meieriprodukter. Forbindelsen og dens salter, slik som kalsium, kalium og natrium benzoat, kan føre til hyperaktivitet hos barn og kan forårsake reaksjoner i mennesker med allergi eller andre intoleranse.

Nitrater og nitritter

Produsenter benytte nitrater og nitritter, slik som kaliumnitrat, natriumnitrat og natriumnitritt, som beisemidler, som bidrar til å bevare agurker og andre matvarer. Men inges dem kan forårsake intestinal ubehag, hodepine og hudproblemer.