Digidexo.com

Depresjon Medisinering for menn

Depresjon Medisinering for menn


Depresjon er en lik-mulighet sykdom med menn å være så utsatt for det som kvinner. Heldigvis skjønt, det er flere reseptbelagte stoffet og holistiske behandlinger tilgjengelig i dag for å behandle denne tilstanden.

Årsak

Bortsett fra lave nivåer av hormoner serotonin, dopamin og adrenalin, noen andre årsaker til depresjon hos menn inkluderer lavere enn normalt testosteronnivå, alkohol og narkotikamisbruk, følelsesmessige traumer, reseptbelagte stoffet bivirkninger og mye stress.

Reseptbelagte stoffet intervensjon

De to typer antidepressive medikamenter inkluderer MAO-hemmere (MAO-hemmere) og SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere). Prozac, Luvox, Paxil og Zoloft er alle i familien av SSRI medisiner. Parnate, Marplan og Nardil er noen av medisiner i MAOI klassifisering.

Helhetlig behandling

En spesiell helhetlig behandling for depresjon som kalles EFT (Emotional Freedom Technique) skapt av Gary Craig, en minister med Southern Californias Universal Church of God; benytter repeterende tapping av punkter på kroppen mye på samme måte som akupressur setter press på disse punktene også.

Bivirkninger

To av de vanligste bivirkningene som menn lider mens du tar antidepressiva omfatter forsinket orgasme og redusert libido.

Expert innsikt

Dr. Peter Schlegel av Weill Cornell Medical College i New York mener at noen SSRI antidepressiva kan "ha negativ innvirkning på erektil funksjon og ejakulasjon" hos menn som tar dem. Av denne grunn, oppfordrer Dr. Schlegel menn til å snakke i dybden med sine leger om ulike behandlingsalternativer.