Digidexo.com

Hvordan øke blodsirkulasjonen i føtter og ben

Hvordan øke blodsirkulasjonen i føtter og ben


Dårlig sirkulasjon til ben og føtter er referert til som perifer vaskulær sykdom. Det er vanligvis forårsaket av en sakte progresjon herding i arteriene som strømmer fra hjertet til ekstremiteter. Tegnene på sirkulasjonsproblemer i føttene og leggene omfatter hud fargeendringer, tingly, mangel på følelse, følelse av kulde i føttene, kramper i leggen, og sår eller åpenbare infeksjoner. Det er viktig at et behandlingsopplegg iverksettes for generelt god fysisk helse og komfort. Legen må vurdere situasjonen. Det er stoffer som kan trenge å bli foreskrevet.

Bruksanvisning

Demping

•  Forebygging av ytterligere nød på føttene ville inkludere demping føttene av seg sko som er en god passform og ikke skaper ekstra press er en god forholdsuttak. Det er viktig for kvinner å ikke bruke de høyeste hælene. Iført ingen hæler gjør det vanskelig å gå og kan føre til at musklene i bena og føttene til å låse. En skikkelig sko montering er nødvendig for komfort og riktig sirkulasjon.

Ikke bruk trange klær fordi det kan føre til blodsirkulasjonen å bli bremset. Dette ville holde blodet fra å nå de nødvendige organer som kan benyttes til å generere en god blodstrøm gjennom kroppen.

Vet at generelle mentale stresshåndtering og en god positiv holdning på en dag-til-dag basis kan ha en positiv effekt på blodsirkulasjonen i bena og føttene.

Spis rikelig med ferske matvarer som inneholder nødvendige aminosyrer, mineraler og vitaminer som kan dra nytte flyten av blod til arteriene. Visse matvarer er kjent for å hjelpe blodsirkulasjonen i beina. Gresskar frø, blåbær, druer, appelsiner, avokado, laks og mørk sjokolade er anbefalt å gjennomføre i kostholdet ditt.

Daglig mosjon som involverer strekking og yoga vil hjelpe blodstrøm og sirkulasjon i føttene og leggene.