Digidexo.com

Collagen Eye Filler rettsmidler

Rynker er en uheldig faktum av livet for hver mann og kvinne. Kollagen behandlinger for rynker er ganske populær blant folk fast bestemt på å se yngre ut. Kollagen øye fyllstoff er en måte å redusere rynker rundt øynene som stadig oppstår med alderen på grunn av væske buildup som forårsaker stretching. Som du alder, blir huden din mindre elastisk og mindre i stand til å rebound tilbake til det normale. Over tid, rynker begynner å vises rundt øynene. Kollagen øye fyllstoff kan administreres på flere måter, både av hudleger og andre fagfolk eller hjemme.

Hvordan Collagen Eye Fillers Work

Kollagen er et naturlig forekommende fibrøst stoff som kroppen produserer. Vanligvis kan denne substans finnes ikke bare i huden, men også i ligamenter, sener og ben. Som du alder mengden av kollagen kroppen produserer en tendens til å minske. I tillegg er kollagen du produserer ikke så sterk som den var i din ungdom. Denne bivirkning av aldring fører til rynker å begynne å danne, noen ganger i stygge steder som rundt øynene. Kollagen øye fyllstoffer er designet for å stimulere produksjonen rundt øyet for å fylle ut fine linjer og rynker.

Typer av kollagen Eye Fillers

Det finnes tre særskilte typer av kollagen som brukes for kollagen injeksjoner til øyet området. Bovint kollagen er høstet fra kyr og deretter injisert inn i de områder av øyet hvor det er uønskede rynker. Autologen kollagen er avledet fra din egen hud, som blir fjernet under en operasjon før injeksjonen. Huden blir sendt til et laboratorium, der laboratoriearbeidere fjerne kollagen fra prøver av huden og sende dem tilbake til legen som skal injiseres. Med Isolagen, er kollagen fjernet fra din egen kropp fra bak øret og injisert i rynker rundt øynene. . Dermalogen er kollagen som er høstet fra likene av døde kropper, som deretter sprøytes inn i deg ved synet av uønskede rynker rundt øynene eller andre steder.

Velge en Prosedyre

Å avgjøre hvilke av de ovennevnte kollagen metoder er best for dine stygge øye rynker er en beslutning som bør gjøres mellom deg og din lege. Mens bovint kollagen behandling er den billigste rute, er det en høyere risiko for sekundære infeksjoner på grunn av det faktum at kollagen ble høstet fra et dyr og ikke et menneske. Men de andre kollagen innsamlingsmetoder er litt dyrere. Også gjør kollagen har ikke de langvarige resultater som de andre kollagen metoder gjør. Hvis penger er ikke et objekt, kanskje det kan være lurt å velge en metode med mindre risiko og mer holdbare fordeler.

Hjem Rettsmidler

Visse over-the-counter kremer er også solgt og annonsert som kollagen øye fyllstoff. Disse kremene hevder å være effektiv på å stimulere kollagenproduksjonen for å redusere rynker rundt øynene. Disse påstandene er ikke godkjent av FDA, og over-the-counter kollagen øye filler kremer ikke må forveksles med kollagen behandlinger som tilbys av en plastisk kirurg eller hudlege.