Digidexo.com

Forsyninger for å lage proteser

Forsyninger for å lage proteser


Proteser er proteser eller falske tenner laget for å erstatte manglende tenner og kan være delvis eller full. De kan være plassert i både den øvre og nedre kjeve. De er også referert til som tann platene. Protese platene er flyttbare og er laget for å passe tannkjøttet. Disse protese tennene er laget av materialer som lar enkeltpersoner til å tygge og spise mat trygt.

Gebiss Base

Den protese base som tennene er feste til er laget av polymetylmetakrylat (PMMA) harpiks, vanligvis kjent som akrylharpiks. Moderne akryl harpiks protesene har også gummiarmering for å bedre arbeids funksjon av protese. Protese baser kan også være laget av porselen og kompositt harpiks. Denne grunnmaterialet varer alt fra fem til åtte år.

Montering

Protese plate festene er laget av metall og sitter i en plast mount. Festene er laget for å passe protese plater i munnen rundt tannkjøttet og ganen. Festet er innrammet i metall laget av metall legeringer, inkludert nobelium eller krom. Disse festene kan justeres eller lett erstattes hele år av slitasje. Plastfestene er lette og, i motsetning til de siste monteringer laget av akryl materialer, disse festene ikke gitt noen metallisk smak i munnen.

Lim Material

Limet regnes som en del av protese materiale fordi det gir ekstra sikkerhet for å hjelpe plater holder seg på plass i munnen. Selvklebende å feste gebiss kan komme i pudder, krem ​​eller pastaform. Enhver type protese klebemiddel skal påføres i et tynt lag for å forhindre gunk og oppbygging. Generelle råd er å holde vanlige justerings avtaler med tannlegen for å unngå feilaktig påføring av selvklebende materiale.