Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Chrysanthemum Tea

Helsemessige fordeler av Chrysanthemum Tea


Med en delikat og lett floral aroma og smak som er lett og forfriskende, er det ikke rart at krysantemum blomst tisane har vært nytes i århundrer. Det har vært nytes i Asia, ikke bare for smaken, men også for de medisinske og helsemessige fordeler som kommer fra nipper den. Chrysanthemum er også den nasjonale blomst i Japan.

Forberedelse

Mens de medisinske egenskapene til krysantemum kan finnes i kremer og lotions, er den mest vanlige bruken i drikkevann på urter. Denne drikken er laget av bløtlegging blomster av anlegget snarere enn bladene. Som sådan, de krever noe lengre bløtlegging tid i varmt vann, i opp til 10 minutter. Å la tisane til å steile i en lukket beholder vil bevare mer av de essensielle oljer.

Interne medisinske fordeler

Tradisjonell kinesisk medisin hevder at krysantemum tisane kan være et flott hjelpemiddel i forebygging av sår hals og feber, eller at det kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene når de har presentert. I Korea mener de at dette tisane kan fungere som et sentralstimulerende og brukes for å holde folk våken og våken. Western helhetlig og urtemedisin touts fordelene ved å drikke denne te å behandle aterosklerose og åreknuter, men dette har ennå ikke definitivt bevist i kliniske studier.

Eksterne Fordeler

Når preges blomster er presset av fuktighet, kan de brukes som komprimerer for å redusere kløe og tørrhet i øynene. Tradisjonell kinesisk medisin bruker også disse komprimerer til å behandle andre øyet plager som uskarphet, svimmelhet og redusert syn. Disse kompresser blir også ofte brukt for å bidra til å redusere akne hevelse og rødhet.

Tilgjengelighet

Mens vanligvis forberedt hjemme hjemmefra tørkede blomster, kan tisane også kjøpes i tradisjonelle asiatiske restauranter eller asiatiske dagligvarebutikker. Det kan finnes i ren form eller blandes med andre legemidler ingredienser, og kan også kjøpes fra kinesiske medisinske butikker. I tillegg er det blitt en populær gourmet drikke og kan kjøpes på nettet eller i eksklusive te butikker.

The Science

Boken "Herbal og tradisjonell medisin" av Lester Packer, Choon Nam Ong og Barry Halliwell går i stor detalj i kapitlet "Farmakologiske og Chemo-forebyggende Studier av Chrysanthemum" om de ulike studier som er utført på legitimitet påstander rundt krysantemum bruk. Mens noen av disse påstandene har blitt bekreftet i studier, er mye mer arbeid som kreves for å gi klare resultater.

Advarsel

Noen mennesker kan ha en negativ reaksjon på forbruker eller håndtering av krysantemum. Det kan produsere mild hudirritasjon eller utslett, og hvis de spises den kan produsere milde til moderate magesyke. Men de fleste ikke har noen reaksjoner i det hele tatt å krysantemum. Alltid konsultere legen din før du forbruker noen urte rettsmidler som noen kan samhandle med andre foreskrevne medisiner. Hvis du har spørsmål ta kontakt med apotek, lege eller holistisk rådgiver.