Digidexo.com

Hvordan behandle Bruises med Aromaterapi

Blåmerker alltid ser ekkel og kan ofte være svært smertefullt. Du er ganske sikker på å få en til enhver tid du har et fall eller banke inn i noe. Den lilla / blå til grønn / gul farge kommer fra ødelagte blodkar under huden som lekkasje, slik at blod til bassenget under overflaten. Som vi blir eldre og våre huden eldes eller ou er svekket av for mye eksponering for sol, er vi mer utsatt for å utvikle blåmerker. De kan ta alt mellom 2 dager til to uker å rydde opp, avhengig av hvor dårlig du ble skadet. Men du kan hjelpe dem å leges raskere med litt hjelp fra aromaterapi.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Bruises med Aromaterapi

Unn blåmerker med en kald kompress dynket i isvann og eterisk olje. Fire dråper eterisk olje Helichrysum vil redusere smertefull hevelse, på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper, og det vil også bidra til å kontrollere blødningen under huden.

Slå lavendelolje for Helichrysum for samme effekt pluss ekstra bonus at lavendel vil lette din spenning og hjelpe deg å slappe av.

Bruk komprimere minst en eller to ganger i uken for mindre blåmerker.

Bruk ti dråper ufortynnet Helichrysum på en kald, fuktig komprimere for mer alvorlige blåmerker; la den på i ca ti minutter.

Ta en pause. Hvis du har tid til å legge seg ned og du har enkel tilgang til blåmerke, pakk isbiter i et håndkle og gjelder for området.

6. Behandle blåmerke som det blekner ved å påføre et tynt lag med Arnica krem. Arnica Montana har vært kjent i århundrer for å behandle både blåmerker og hevelse, som gjør det gud for forstuinger også. Arnica er veldig mild med ingen kjente bivirkninger eller kontraindikasjoner, så det er trygt å bruke for dine barns knall og fall også.

Tips og advarsler

  • Alternativ til lavendel og Helichrysum er:
  • Yarrow
  • Isop
  • Arnica
  • Ta kontakt med din helse utøveren hvis:
  • Du utvikler uforklarlige blåmerker.
  • Du begynner å knuse mer alvorlig enn vanlig.