Digidexo.com

Super Foods for hjernen

Betydningen av å opprettholde en sunn hjerne kan ikke overvurderes. Det er det organ som styrer kognitiv tanken, de elektriske impulser som går gjennom nervesystemet, og virkemåte i alle biologiske systemer i kroppen. Ta vare på hjernen begynner med diett. Maten som går inn i en kropp tilbyr næringsstoffer, antioksidanter og naturlige kjemikalier som forbedrer hjernens funksjon og beskytter den mot skade.

Fisk

Fisk, som laks, er rike på omega-3 fettsyrer. Dette er nødvendig for at hjernen skal fungere skikkelig, og ikke ha dem i kosten bidrar til demens og en redusert intellektuell ytelse.

Green Tea

Grønn te bidrar til å fremme mental bevissthet og er kjent for å forhindre plakk i hjernen. Den pulverisert form av det-te, japansk matcha, er den beste kilde for grønn te.

Blåbær

Blåbær er en super mat med et rykte som "hjernen bær." De er fulle av antioxdiants som bekjempe frie radikaler skader i hjernen som kan bidra til kreft eller andre sykdommer.

Egg

Egg er en god kilde for protein, men enda viktigere, choline. Dette er en fett-lignende B-vitamin som bidrar til å forbedre hukommelsen.

Helkorn

Hele korn er en enkel måte å få komplekse karbohydrater i kroppen din. Dette er nødvendig for å gi hjernen din den energien den trenger for å fungere skikkelig.