Digidexo.com

Hvordan håndtere Eye Crud eller Blefaritt

Hvordan håndtere Eye Crud eller Blefaritt


Øyeinfeksjoner er en vanlig foreteelse. Mange tenker på "pink eye" (eller konjunktivitt) som vanlig øyeinfeksjon; Det finnes imidlertid en rekke andre typer av infeksjoner som dannes i og rundt øynene. En av de mer irriterende de er en tilstand som kalles blefaritt, som er en betennelse i øyelokk selv. Blepharitis kan være forårsaket av vanlige bakterier slik som stafylokokker, eller av en tilstand slik som flass i hodebunnen, eller acne rosacea.

Uavhengig av årsak, kommer blefaritt med en rekke symptomer som skorpedannelse av øyevippene når oppvåkning. Den skorpedannelse kan være irriterende til det punktet at blefaritt lidende faktisk kan ha noen problemer med å åpne sine infiserte øyet lett på grunn av fast-sammen "crud" som danner over natten.

Denne artikkelen kommer til å hjelpe deg selv-treat "eye crud" enkelt og effektivt.

Hvordan håndtere Eye Crud eller Blefaritt

•  Begynn med å gjennomgå symptomene (som du bør når selv behandling av enhver tilstand) for å avgjøre om de skal søke umiddelbar legehjelp. De typiske symptomene på blefaritt er: brenning, rødhet, overdreven rive, skumming tårer og øyevipper skorpedannelse ved oppvåkning. Selv om disse symptomene er irriterende og kan føre til litt slørete syn, bør det aldri være alvorlige smerter i øyet, synstap eller dobbeltsyn. Hvis noen av de sistnevnte symptomene oppstår, er umiddelbar legehjelp nødvendig.

Unn skorpedannelse med litt varmt vann komprimerer. Det er viktig å huske at hvis du bruker en kompress bør du alltid teste temperaturen for komfort først før du søker direkte til øyet. Komprimere bør være varm, men ikke varmt. Også, hvis du bruker et ikke-disponibel komprimere, for eksempel et ansikt klut, bare bruke det en gang, deretter hvitvaske den. Ved bruk av samme stoff om igjen kan resultere i reinfecting øyet.

Legg til noen baby shampoo til det varme vannet hvis skorpedannelse er tykk og vanskelig å fjerne, noe som skjer noen ganger. The baby shampoo vil hjelpe ved å forsiktig fjerne eksudat (skorpe).

Mange ganger, blir blefaritt en kronisk tilstand og helsepersonell kan forskrive antibiotika og / eller steroid øyedråper eller salver. Det er viktig å huske at noen øye medisiner eller over-the-counter dråper bør bare brukes av én person. Dele øye medisiner kan føre til overføring av én persons smitte til en annen persons øyne. Del aldri øyedråper av noe slag!

Unn eventuelle underliggende årsaker som min ha forårsaket blefaritt i første omgang. Holde flass og akne rosacea under kontroll kan bidra til å forhindre eller redusere reoccurrences.

Vask hendene nøye før og etter du behandle en infisert øye. Vaske hendene før behandling vil bidra til å forhindre å innføre ytterligere bakterier inn i øyet. Vaske hendene etter vil bidra til å forhindre spredning av bakterier til andre deler av kroppen din. (Det er lett å overføre infeksjoner til fuktige områder som vagina eller ****.)

Hint

  • Ved hjelp av en disponibel komprimere eksempel en kompress er å foretrekke fremfor en vaskeklut.
  • God håndvask vil bidra til å forhindre overføring av smittsomme til andre deler av kroppen din.
  • Øyeinfeksjoner kan bare bli diagnostisert og behandlet av en lisensiert helsepersonell. Denne artikkelen er for pedagogiske formål.