Digidexo.com

Albacore Tuna & Hair Vekst

Albacore Tuna & Hair Vekst


Tynn, saktevoksende hår kan være et tegn på en intern mangel, ikke et problem for dårlig hårpleie. For å styrke håret og stimulere til ny vekst, se til verdenshavene. Albacore tunfisk er tett med næringsstoffer som fôrer håret fra innsiden og ut. The American Heart Association anbefaler to porsjoner fet fisk i uken, og tunfisk er et godt alternativ.

Om fisken

Albacore tunfisk fisk kan bli funnet i åpne, tropiske hav, samt Middelhavet. En fisk kan veie nærmere 100 kg. Tunfisk er en utmerket kilde til næring er nødvendig for sunt hår.

Omega-3 fettsyrer

Albacore tunfisk er høy i omega-3 essensielle fettsyrer, som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper. Disse næringsstoffene er avgjørende for sunt hår, holde den myk, skinnende, og voksende. Omega-3 fettsyrer er ikke produsert naturlig i kroppen, så det er viktig å supplere kostholdet med dem. Hvis du lider av tørr, sprø, eller bryte hår, kan du være mangler tilstrekkelig omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt.

Hermetisert

Ikke hamstre på hermetisert tunfisk uten å lese liten skrift. Håret ditt vil bare dra nytte av visse typer, og noen metoder for hermetisering betydelig redusere mengden av omega-3 fettsyrer i tunfisk. Hvis albacore er hermetisert i olje, vil omega-3 fettsyrer i fisk løse seg opp i olje og gå tapt når kannen er tømt. Men siden fett og vann ikke blander, tunfisk på boks i vann opprettholder sin omega-3 fettsyrer.

Troll-Fanget

For hår som virkelig vokser sterkt, kjøpe tunfisk frisk og troll-fanget. Denne teknikken bruker en båt saktegående å fange tunfisk (en metode som er bærekraftig og har en lav innvirkning på miljøet), og fisken er yngre og mindre enn tradisjonelt fanget albacore. På grunn av sin ungdom, troll-fanget fisk har mye høyere nivåer av omega-3 fettsyrer, noe som betyr mer silkeaktig, sterkere hår for deg. Vær forsiktig, som de fleste av tunfisk solgt i dagligvarebutikker er ikke troll-fanget - kan du kjøpe disse fiskene online eller direkte fra fiskerne.

Kvikksølvforgiftning

Ikke overdriv albacore, eller håret ditt kan faktisk lide. De fleste fiske inneholder spornivåer av kvikksølv, et meget giftig metall. Kvikksølvforgiftning kan føre til hårtap, så følg FDA retningslinjene for kvinner og barn, og ikke forbruke mer enn 6 oz. av fersk tunfisk Albacore per uke.