Digidexo.com

Hvordan redusere Belly Fat & Styrke Abs

Det er ingenting så sexy som fast abs. En notorisk vanskelig del av kroppen for å holde trim, er en flat mage ettertraktet av både menn og kvinner i deres innsats for å se vakre og attraktive for det motsatte kjønn. En sterk mage også beskytter ryggmuskulaturen, så i tillegg ser bra ut, en stram mage også vil holde ryggen i god stand.

Hvordan redusere Belly Fat & Styrke Abs

Å få de stramme, Flat Abs

•  Kom opp med et godt kosthold. Det er viktig å forstå at du kan ikke bare gå ned i vekt i magen; når du mister fett, det kommer fra hele kroppen din. Målrettede øvelser kan hjelpe deg å styrke disse abs, men å miste fett, må du ha et rimelig sunt kosthold, lite kalorier og fett. Likevel, for mennesker taper vekt, er magen en av de første stedene det viser

Noen dietter som er rettet mot fett tap er også low-carb dietter, som er lett på korn, korn, stivelse og pasta, ettersom karbohydrater og sukker kan konvertere til fett hvis ikke jobbet av i en relativt kort tidsperiode.

Et godt kosthold er en som er høy i fiber, slik at frukt og grønnsaker er en god innsats. Hvis du kan, innlemme flere små måltider i dagen i stedet for å spise noen store seg. Små, hyppige måltider bidrar med sult og redusere tendensen til å overspise. Også, de opprettholde stoffskiftet på et jevnt nivå slik at du forbrenner kalorier konsekvent.

Utarbeide en god øvelse plan. En kombinasjon av stretching, kondisjonstrening og styrketrening er et typisk godt avrundet trening regime. Stretching varmer opp musklene, brenner cardio trening kalorier, og når musklene er litt trøtt, innføre motstand bidrar til å bygge magemusklene.

Du trenger ikke nødvendigvis trenger spesielt utstyr for å jobbe dine magemuskler, men hvis det hjelper deg til å trene, bruke dem. Crunches, situps og leglifts er helt dekkende som ab muskel spesifikke øvelser. Walking også fungerer magemusklene.

Vedvarer. Det er egentlig ingen rask løsning for å miste buk fett og styrke musklene. Selv slankepiller og prestasjonsfremmende kosttilskudd kan ikke gjøre jobben sin hvis du ikke spiser godt og mosjon. Hvis du ikke kan gjøre en hel treningsøkt rutine på en gang, bryte den opp. Hvis du bryter ned og ha et stykke sjokoladekake, komme tilbake på sporet ASAP. Jo mer konsekvent du er jo raskere din innsats vil lønne seg.

Hint

  • Endre ting opp. Ved å variere ditt treningsprogram, får du ikke bare opprettholde interessen i treningen, men kroppen din vil presse hardere for å tilpasse seg, slik at du kan se resultater raskere. Samme gjelder for mat: Hvis du variere maten valg, vil du være mindre sannsynlig å spise fetende mat ut av kjedsomhet.
  • Sov godt. Studier har vist at tilstrekkelig søvn bidrar til å regulere hormonene som bestemmer om du vil lagre fett eller ikke. En stresset kropp vil tendere til å lagre mer fett.
  • Hvis du har medisinske tilstander, snakk med legen din før du tar fatt på en diett og treningsprogram.