Digidexo.com

Bivirkninger av Slimquick Diet Supplements

Slimquick kosthold kosttilskudd er ment å fremme vekttap gjennom en kombinasjon av vitaminer, sentralstimulerende midler og urter. De er rettet inn mot kvinner og er ment å bli brukt i forbindelse med en sunn diett og mosjon. Før du tar Slimquick kosttilskudd, snakk med legen din for å være sikker på at produktene er trygt for deg å bruke.

Hormonelle Effekter

Slimquick produkter inneholder fytoøstrogener gjennom ingredienser som soya og chasteberry. Disse forbindelser etterligner østrogen gjort naturlig i kroppen. Du kan oppleve komplikasjoner hvis du bruker Slimquick samtidig som prevensjon medisiner.

Dehydrering

Diuretika som furu ekstrakt, kjerringrokk, UVA Ursi, og løvetann blad også er funnet i Slimquick produkter. En vanndrivende forårsaker vann vekttap å skje gjennom økt vannlating og svette. Hvis du mister for mye vann, kan du bli dehydrert. Unngå dette ved å drikke mer væske mens du tar Slimquick.

Effekter på hjertet

Slimquick kosthold kosttilskudd kan føre til at blodtrykket og pulsen til å stige fordi de inneholder sentralstimulerende midler som koffein og grønn te ekstrakt. Disse forbindelsene kan øke hastigheten på stoffskiftet, men også sette en økt belastning på hjerte-karsystemet. Produsenten sier at når du bruker Slimquick kosthold kosttilskudd som anvist, er økningen i hjertefrekvens og blodtrykk regnes som trygt. Hjertefrekvensen og blodtrykket bør gå tilbake til det normale i løpet av én til to timer etter inntak av produktet.

Effekter på søvn

De sentralstimulerende midler i Slimquick også kan føre til søvnproblemer som søvnløshet å utvikle seg i noen mennesker. Ikke ta Slimquick sent på dagen, for å redusere sjansen for at det vil påvirke søvnmønster.

Kvalme

Noen mennesker kan utvikle kvalme når du tar Slimquick grunn av en intoleranse overfor ett eller flere av supplement ingredienser. I de fleste tilfeller vil du utvikle en toleranse innen tre til fire dager etter første gangs bruk av produktet. Hvis kvalme fortsetter etter denne perioden, vurdere alternative diett supplement alternativer.