Digidexo.com

Fordeler med Glukosamin og Chrondroitin

Fordeler med Glukosamin og Chrondroitin


Selv om glukosamin og chrondroitin finnes naturlig i kroppen, animalske tilskudd av disse næringsstoffene hjelpe andre mennesker styrke ledd og bein. Hvorvidt kosttilskudd er føre var, eller en del av en helbredende diett, de er tilgjengelige uten resept. Glukosamin og chrondroitin piller selges på helsekostbutikker, vitamin delen av store kjøpmenn og på apotek.

Pain Relief

Personer som lider av slitasjegikt har lagt merke til smertelindring fra å ta glukosamin og chrondroitin kosttilskudd, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Den anti-inflammatorisk natur av tilskudd antas å være hovedårsaken for smertelindring.

Joint Health

Lider av slitasjegikt vil merke en styrking av brusk mellom leddene når du tar glukosamin. The Mayo Clinic rapporterer brukere av glukosamin for slitasjegikt ofte bruker mindre non-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) medisiner, for eksempel ibuprofen eller naproxen, enn pasienter som velger å ikke ta glukosamin kosttilskudd. Chrondroitin skyldes også til å forbedre symptomer på osteoartritt og kan stoppe eller reversere degenerativ prosess av sykdommen, ifølge Mayo Clinic.

Kneproblemer

Unge utøvere kan oppleve chondropathia patellae, et kne lidelse. Bruk av glukosamin og chrondroitin har vist seg å nytte idrettsutøvere ved å øke fleksibiliteten og redusere skader på bindevev i kneet ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Idrettsutøvere i alle aldre kan bruke glukosamin og chrondroitin å styrke sine knær i perioder med trening, konkurranse eller når helbredelse fra en kneskade.

Blære Helse

Betennelse av blæren kan reduseres ved å ta chrondroitin kosttilskudd. Pasienter som lider av interstitiell cystitt, overaktiv blære eller ustabile blærekontroll har vist forbedringer i sin tilstand etter å ha tatt chrondroitin, ifølge Mayo Clinic. The University of Maryland Medical Center rapporterer vanning blæren med en flytende form av chrondroitin gir lindring for pasienter med interstitiell cystitt.

Revmatoid Artritt

Selv om glukosamin kosttilskudd ikke kan kurere leddgikt, rapporterer Mayo Clinic en forbedring i leddsmerter forbundet med revmatoid artritt. Når de brukes i kombinasjon med en lege-foreskrevet diett for å behandle revmatoid artritt, glukosamin kosttilskudd bidra til å redusere svelling i leddene.