Digidexo.com

Behandling for polycystisk ovariesyndrom under graviditeten

Behandling for polycystisk ovariesyndrom under graviditeten


Kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS) kan ha friske svangerskap. Behandling for PCOS under svangerskap er lik behandling før graviditet og innebærer å streve for normalt blodsukkernivå for å forhindre komplikasjoner, så som diabetes. Dette oppnås med medisinering, kosthold og mosjon.

Medisinering

Metformin er ofte foreskrevet for kvinner som har PCOS; det reduserer insulinresistens og er instrumental i å hjelpe kvinner med PCOS gravid. En Jewish Hospital studie ledet av CJGlueck og publisert i januar 2001 bekymring for fruktbarhet og sterilitet, viste at fortsatt bruk av metformin etter unnfangelsen redusert risikoen for spontanabort (spontan abort) for kvinner med PCOS og ikke forårsake fødselsskader i å utvikle spedbarn. Andre medisiner som brukes til å behandle PCOS, slik som de for å redusere overdreven hårvekst, bør seponeres før unnfangelsen. Snakk med legen din før avslutte ethvert reseptbelagte medisiner.

Diet

Lave eller kontrollerte karbohydrat dietter administrere insulin resistens. Mange kvinner forlate disse diettene når de er gravide, ikke å forstå at å kontrollere karbohydratinntaket under svangerskapet kan bidra til å forhindre diabetes og administrere insulin resistens samtidig som det gir et sunt kosthold for mor og baby. En kontrollert carb diett er trygt under svangerskapet. Velg magert protein, lav glykemisk indeks grønnsaker og frukt, meieriprodukter, sunt fett og hele korn. The Brewer Diet er trygt under graviditet og fokuserer på forbruket av hele korn som ikke bidrar til forhøyet blodsukker. Kvinner som var på Atkins diett før graviditeten kan følge vedlikeholdsnivå plan mens hun var gravid.

Trening

Trening er viktig under svangerskapet da det reduserer stress og insulinresistens, opprettholder fitness og hjelper mor-å-være for å forberede for levering. Hvis du har trent regelmessig før du blir gravid, bør du snakke med legen din om du fortsetter og / eller endring av ditt treningsprogram. Hvis du ikke ble regelmessig trene før du blir gravid, diskutere begynner en enkel øvelse rutine, som gåing, med din lege. Spesifikke øvelser som kan lindre svangerskapsplager og forberede deg til fødselen, for eksempel bekken tilter eller Kegel øvelser, kan legges til regelmessige øvelser.