Digidexo.com

Er Air Guns trygt for barna?

Er Air Guns trygt for barna?


Luftkanoner er en hvilken som helst type våpen som bruker komprimert luft for å skyte ut et prosjektil, for eksempel en BB pistol og luft myk rifler. Foreldre bør avstå fra å la sine barn til å håndtere denne type våpen.

Identifikasjon

Mens luftkanoner produsere en mindre kraftig innvirkning enn pulver våpen, kan de fortsatt skade et barn, og i noen tilfeller drepe dem, ifølge University of Michigan Health System.

Interessant faktum

Fra 1991 til 1998 var 53,7 prosent av pistol-relaterte skader hos barn behandlet ved barnesykehuset i Columbus, Ohio, på grunn av våpen luftdrevne, ifølge Science Daily.

Betraktninger

Foreldre noen ganger gi sine barn bb våpen for å introdusere dem til håndvåpen. Barn kan forveksle et pulver skytevåpen for et leketøy etter å ha spilt med en luft-pistol.

Advarsel

Consumer Products Safety Commission retningslinjer sier at barn under 16 år ikke bør håndtere en pistol. I tillegg kan polititjenestemenn feiltolke en luftkanon som et ekte våpen.

Tips

The National Rifles Association råder foreldre til å alltid ha tilsyn med sine barn når de håndterer en luft rifle. I tillegg bør både foreldre og barn å lese og følge noen air-gun sikkerhetshåndboken.