Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av matforgiftning i Kids

Bli kvitt matforgiftning i barna i hovedsak innebærer å la kroppen helbrede seg selv naturlig og holde barnet hydrert. Holde barn så behagelig som mulig, og å være veldig betryggende er også svært nyttig. Mens de fleste tilfeller av matforgiftning er milde og kan overvinnes i 24 til 48 timer, hvis barnet ditt har blodig eller alvorlig diaré, forverring dehydrering, ikke-gastrointestinale symptomer, eller hvis matforgiftning har vært forårsaket av sopp eller skalldyr, ta kontakt med din lege umiddelbart.

Hvordan bli kvitt av matforgiftning i Kids

•  Sørg for at barnet har lett, rask tilgang til et basseng eller toalett for oppkast og diaré. Dette er kroppens måte å eliminere giftstoffer, så oppmuntre barnet til å tillate at dette skal skje hvis han føler trang. Det er best å unngå å bruke antiemetisk eller kvalmestillende medikamenter.

Opprettholde god hydrering og redusere magesyre ved å ha barnet nippe til vann, utvannet eplejuice, te, ingefærøl, eller pediatriske elektrolytt drinker (kun etter lege anbefaling). God hydrering vil også bidra til å skylle giftstoffer fra kroppen.

Monitor barnet for feber. Hvis feberen er over 102 grader Fahrenheit, kan du behandle det med over-the-counter paracetamol eller ibuprofen. Hvis det er over 104 grader Fahrenheit og kommer ikke ned etter å behandle det med medisiner, bør du kontakte legen din. Hvis det er over 105 grader Fahrenheit, kan du kontakte legen din umiddelbart.

Merk: Kontakt lege med en gang om feber hos barn under 2 år.

Redusere eller fjerne distraksjoner og oppmuntre barnet til å lese eller spille rolig i sengen, og prøve å holde barnet så behagelig som mulig, slik at han kan hvile skikkelig. Mens vi sover, våre organer arbeide mer effektivt til å bekjempe infeksjoner og giftstoffer, så hvile er avgjørende for å bli kvitt matforgiftning.

Utdanne barnet om trygg mat vaner som å vaske hendene etter bruk av bad og før du spiser. Også lærer dem om farene ved å spise rå egg, kjøtt eller fjærfe for å bidra til å forhindre matforgiftning i fremtiden.