Digidexo.com

Hvordan å miste en Stone Fast

Passerer en nyre stein sies å være en av de mest fysisk vonde opplevelser. Steinene er en opphoping av urin materialer til en masse som renner gjennom urologisk system. Passerer disse steinene raskt vil spare deg noen ubehag.

Naturlig rettsmidler kan bidra til å passere steinen, eller noen grunnleggende sunn fornuft løsninger kan være svaret også. Uansett hvilken prosess du bruker, vil passerer steinen hjelpe deg å gå tilbake til din daglige livsstil.

Hvordan å miste en Stone Fast

drikke to liter vann per dag. Prøv destillert drikkevann, som er ryddet for bakterier og urenheter. Den holder også fra å legge ytterligere sedimente til nyrestein. Hvis du ikke har destillert vann, vil vanlig springen eller flaskevann nok.

Legg sitroner til vannet ditt. Sitroner er en vann-løselig fiber som bidrar til å spyle kroppen. Sitroner besitter også sitronsyre, noe som bidrar til å oppløse kalsiumbaserte steiner.

Vær kreativ ved å lage din egen lemonade, kombinere sitronsaft, vann og søtningsmiddel.

Drikk grønnsaksjuice. Grønnsaker inneholder citrater som bidrar til å redusere urinsyre. Urinsyre er en viktig faktor i å skape kalsium buildup, en viktig komponent av nyrestein.

Drikk 8 til 16 oz. av juice per dag. I tillegg til grønnsaksjuice, drue og appelsin juice tilbyr de samme citrater til kamp nyrestein.

Trene også kan fremskynde prosessen med å passere en stein ved å hjelpe kroppen din skylle ut urenheter, kalkavleiringer og giftstoffer. Plus, trene gjør deg tørst, slik at du ønsker å drikke mer vann.

Lag et hjem rette ved å blande to oz. olivenolje med 2 oz. sitronsaft. Drikk en gang daglig. Også prøve å drikke en blanding av 2 oz. av eple cider med vann. Det er tenkt å avlaste urinveiene og bidra til å passere steinen.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du prøver noen metoder for å passere dine steiner. Hvis smertene forverres, gå til legen din umiddelbart.